Συνάντηση Αναστασιάδη- Αβέρωφ σήμερα στο προεδρικό

Συνάντηση του Πρόεδρου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου

DC02B10D A050 435D BD6E B62BC77F10AD

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, η συνάντηση έχει ορισθεί για τις 09:30 το πρωί, μια ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι, σε απάντηση όσων λέγονται και γράφονται, μοναδική έγνοια έχει τη διατήρηση της ενότητας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Παράλληλα υπέδειξε πως απαιτείται σεβασμός των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της ιστορικής παράταξης και αποφυγή των όποιων δηλώσεων θέτουν εν αμφιβόλω διακηρυγμένες προθέσεις μελών ή στελεχών του Κόμματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε επίσης ότι, τιμώντας με συνέπεια τις αρχές αυτές, θα εκφράσει τις θέσεις του, διά αυστηρώς προσωπικής επιστολής προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Στην γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ακόμη ότι είναι στη διάθεση του Αβέρωφ Νεοφύτου, για να ακούσει τις όποιες απόψεις ή και ανησυχίες διατηρούσε ή διατηρεί.