Στο ψάξιμο διανομέα η Prime Microbrewery

a 63 Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες, Νέα Αμμοχώστου
a 1290 Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες, Νέα Αμμοχώστου

Στην αναζήτηση μεγάλου διανομέα είναι η εταιρεία L.S.G. Prime Microbrewery Ltd. Η παραγωγός εταιρεία των κυπριακών μπιρών Prime, που εδρεύει στη Σωτήρα, διαπιστώνοντας ότι έχει φτάσει στο όριο των δυνατοτήτων της από πλευράς εξυπηρέτησης, αποφάσισε να επεκταθεί για την αποτελεσματικότερη διανομή των προϊόντων της.

Όπως ανέφερε ο εκ των ιδιοκτητών, Λοϊζος Χατζηχαραλάμπους, η εταιρεία βρίσκεται ήδη, σε συζητήσεις με το 80% των μεγάλων διανομέων. «Μέχρι το τέλος του μήνα ολοκληρώνουμε τις συζητήσεις με όλους και θα καταλήξουμε», είπε. Και πρόσθεσε: «Ψάχνουμε για διανομέα που να καλύπτει παγκύπρια τις ανάγκες μας, να έχει τις ίδιες αρχές με μας και να βασίζεται στην ποιότητα και την αλληλοεκτίμηση. Για μας θα είναι ο στρατηγικός μας σύμμαχος, καθώς θα αποτελεί μέλος της εταιρείας μας».

Οι μπίρες Prime ήδη διατίθενται παγκύπρια, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες. «Δεν προλαβαίνουμε να εξυπηρετούμε τον κόσμο μας, οπότε ή θα έπρεπε να αυξήσουμε στον στόλο των αυτοκινήτων μας ή να βρούμε μεγαλύτερο διανομέα», σημείωσε.

Σήμερα, η δυναμικότητα παραγωγής της εταιρείας είναι στα 3.100 λίτρα και ήδη οι πρώτες ενδείξεις από τις συζητήσεις έχουν δείξει ότι μπορεί να διπλασιαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας primemicrobrewery.com

Πηγή: InBusiness