Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Καλλιτσιώνη

Ενώπιον δικαστηρίου αύριο οι δύο ύποπτοι

107102791 1014422535658816 4260083671580311199 n ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, φόνος Καλλιτσιώνη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 29 και 40 ετών, ύποπτοι για τη στυγερή δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσίωνη, η οποία διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, έξω από την πατρική οικία του θύματος.

Οι δύο, είναι κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου και γνωστοί στις αρχές για την δράση τους.

Τα μέλη της ερευνητικής ομάδας της υπόθεσης, έφτασαν στα ίχνη των δύο, ύστερα από αξιολόγηση επιστημονικής μαρτυρίας, αλλά και από τα αποτελέσματα των ευρημάτων στη σκηνή του άγριου φονικού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δύο ύποπτοι να συνδέονται και με την μοτοσυκλέτα, η οποία εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε ως μέσω διαφυγής των δραστών και βρίσκεται στα χέρια των αρχών από την περασμένη εβδομάδα.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, ο δράστης φαίνεται να παραμόνευε σε διπλανό χωράφι, κρυμμένος πίσω από φούρνο στην αυλή της οικίας, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν φυσίγγια και πατημασιές παπουτσιών, όπως επίσης και άλλα ευρήματα.

Ο 29χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην πατρική του οικία, μέχρι που αυτός τον αποχαιρέτησε για να αποχωρήσει, γύρω στις έντεκα το βράδυ.

Ωστόσο, ο φίλος του 29χρονου την ώρα που έμπαινε στο όχημά του για να φύγει, άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε πίσω προς τον Καλλιτσιώνη, όπου τον εντόπισε να κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος, στη βεράντα της οικίας, φέροντας τραύματα από σφαίρες.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αρχές το ίδιο κιόλας βράδυ, άκουσε μια μοτοσικλέτα να αποχωρεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τη σκηνή, χωρίς όμως να αντιληφθεί εάν σε αυτή επέβαινε ένα ή δύο πρόσωπα.

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λίγο μετά το άκουσμα των πυροβολισμών, άκουσε να απομακρύνεται από το μέρος και γείτονας, o οποίος ανέφερε πως και την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας, είχε δει δύο μοτοσικλέτες να πηγαινοέρχονται και θεώρησε πως κινούνταν ύποπτα στο μέρος.

Famagusta.News