Κους-Κους του Δεκαπενταυγούστου: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Σωτήρα και ο Σωτηρκάτης που κατέκτησε Super Cup με τον Ερμή

a2 1 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a2 22 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Με την Κατίνα:

Δεκαπενταύγουστος σήμερα αγαπητοί μας αναγνώστες και ο καύσωνας μας έχει κτυπήσει κατακούτελα. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερή σας φιλενάδα, η Κατίνα, είναι και πάλι κοντά σας για να σας ψιθυρίσει μερικά καυτά και αποκαλυπτικά κους-κους της Σωτήρας που κατέγραψα τις προηγούμενες μέρες.

Ο Γιαννάκης στη Σωτήρα:

a 41 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Όταν λέμε πως στη Σωτήρα έχουμε τις καλύτερες ταβέρνες της Κύπρου, είναι αλήθεια και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Πόσοι και πόσοι φίλοι εκ Λευκωσίας ορμώμενοι με ρωτάνε να τους δώσω οδηγίες για να πάνε στον Μουσικό, το Πλουμί, το Πανέρι, τον Στράππο ή το Νησάκι. Κι ας λένε μετά ότι η Σωτήρα φημίζεται μόνο για το κολοκάσι και τις μοτόρες! Περνάνε πολλοί διάσημοι κατά καιρούς από τις ταβέρνες της Σωτήρας και ένας από αυτούς ήταν την προηγούμενη Κυριακή ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Γιαννάκης ήταν προσκεκλημένος σε τουρνουά μπάσκετ 3 επί 3 που διοργανώθηκε στον Πρωταρά. Και παρ’ όλες τις εκατοντάδες ταβέρνες της επαρχίας μας προτίμησε το Πλουμί στη Σωτήρα. Καθόλου τυχαίο!!

Ο Σωτηρκάτης που ευθύνεται για την κατάκτηση του Super Cap από τον Ερμή:

a1 4 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Στη Σωτήρα τα ποδοσφαιρικά ταλέντα δεν είναι λίγα. Αν κάτσουμε να απαριθμούμε ένα-ένα τους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες θα ξημερωθούμε. Την περασμένη Τετάρτη, όμως, ένας Σωτηρκάτης ήταν άμεσα υπεύθυνος για την τρελή πορεία του Ερμή και την κατάκτηση του Super Cup, αλλά και για την έξοδό του στην Ευρώπη, όχι από τη θέση του ποδοσφαιριστή αλλά από το πόστο του… γυμναστή! Ο Κωνσταντίνος Κουμής είναι ο εκλεκτός γυμναστής και συνεργάτης του Νίκου Παναγιώτου από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το πόστο του προπονητή της ομάδας της Αραδίππου. Ο κύπριος προπονητής και πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, έχει μαζί του τον συγχωριανό μας από τις αρχές της προπονητικής του καριέρας, στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης. Ο γυμναστής από τη Σωτήρα, Κωνσταντίνος Κουμή είναι ο άμεσα υπεύθυνος για την ξέφρενη πορεία των φτεροπόδαρων!

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μας αναγνώστες και …καλές βουτιές!

SotiraNews