Μεγάλη επιτυχία για τη Σωτήρα: Προτεινόμενος γαμήλιος τουρισμός από την Thomas Cook

CEB1 6 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1387 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Την παραλία της Αγίας Θέκλας και το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας προτείνει η πασίγνωστη αεροπορική και ταξιδιωτική εταιρεία Thomas Cook.

Στην έκδοση “Καλοκαίρι 2016” του περιοδικού “Travel” ο ταξιδιωτικός κολοσσός των 310 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και των 22 χιλιάδων υπαλλήλων προτείνει την Σωτήρα ως τον ιδανικότερο προορισμό για τέλεση γαμήλιων τελετών.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνεται στο περιοδικό “Travel” το οποίο διανέμεται δωρεάν σε όλες ανεξαιρέτως τις πτήσεις της Thomas Cook με ένα ανγνωστικό κοινό που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.

Η έκδοση “Καλοκαίρι 2016” καλύπτει διάφορους προορισμούς, όπως την Κύπρο, τα ελληνικά νησιά, τη Μάλτα, Μαγιόρκα, Κέιπ Τάουν, Μεξικό, Tobago, Βενετία και Λος Άντζελες.

MOSD0300 Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το κομμάτι του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στη Σωτήρα έχει χαρακτηριστικό τίτλο “Spotlight on Cyprus” και προτείνει τα καλύτερα μπαρ, εστιατόρια και τρόπους να εξερευνήσει ο επισκέπτης το νησί της Αφροδίτης. Το απόσπασμα για τη Σωτήρα, στον αριθμό 21, που είναι το μοναδικό αφιέρωμα για γαμήλιο τουρισμό στο περιοδικό, αναφέρεται: “Η διάσημη παραλία της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα είναι ένα όμορφο τμήμα μιας ακτογραμμής, όπου τα γαλαζοπράσινα νερά αγκαλιάζουν την ακτή… δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο γραφικό μέρος για μια αξέχαστη γαμήλια εμπειρία”.

Το περιοδικό στη συνέχεια συνιστά το Τμήμα Γάμων του Δήμου Σωτήρας για τις “υπηρεσίες σχεδιασμού γαμήλιων τελετών”.

Στη φωτογραφία του αφιερώματος απεικονίζεται η Έλενα Κούτσια, η οποία αποτέλεσε το μοντέλο της φωτογράφησης του Τμήματος Πολιτικών Γάμων για τη διαφημιστική καμπάνια του 2016.

Στη συνέχεια το περιοδικό δημοσιεύει και τα στοιχεία επικοινωνίας του Τμήματος Πολιτικών Γάμων (23821416 / weddings@sotira.org.cy / www.sotiraweddings.com)

Σχετικό ρεπορτάζ για το αφιέρωμα δημοσίευσε και η εφημερίδα Cyprus Weekly

SotiraNews