Τα tips για να περπατάτε πανεύκολα με τακούνια

CEB1 69 Tips, Trends
CEB1 578 Tips, Trends

Το περπάτημα που θαυμάζουμε στα μοντέλα μπορεί να γίνει και δικό μας. ας έχω ξαναμιλήσει για τον διχασμό που επικρατεί μέσα μου σχετικά με το θέμα τακούνια. Αν ακολουθήσετε αυτά τα tips η ζωή σας σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα και θα μπορέσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας πάνω στα τακούνια!

 Να πατάτε πρώτα με το πέλμα και μετά με τη μύτη του ποδιού. Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να ρίχνουμε όλο το βάρος στο μπροστινό μέρος του ποδιού με αποτέλεσμα να κουραζόμαστε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Αν νιώσετε ότι πάτε να παραπατήσετε ή δεν μπορείτε να περπατήσετε ευθεία, προσπαθήστε σε κάθε βήμα να ρίχνετε το βάρος στην εσωτερική μεριά του ποδιού.

 Έτσι το παπούτσι θα έχει καλύτερη επαφή με το πόδι σας και θα το ελέγχετε πιο εύκολα.

Σκεφτείτε ότι έχετε μπροστά σας μια ευθεία γραμμή. Ένα νοητό ίσιο μονοπάτι θα σας βάλει στη διαδικασία να περπατάτε πιο συγκεντρωμένα χωρίς να παρεκκλίνετε, επειδή σας ενοχλούν τα ψηλοτάκουνα.

CEB1 68 Tips, Trends

Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Με τα τακούνια έτσι κι αλλιώς κάνουμε πιο μικρά βήματα, το να προσπαθείτε όμως να τα κάνετε στον ίδιο χρόνο με το να φοράγατε φλατ, μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε τραυματισμούς.

Μην καμπουριάζετε.

Σαν αποτέλεσμα του προηγούμενου, όταν φοράμε ψηλά παπούτσια και μάλιστα πάμε και πιο γρήγορα απ’ όσο μπορούμε, πολλές φορές τυχαίνει να καμπουριάζουμε. Κρατήστε τον κορμό σας ευθύ και θα δείτε πως θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Πηγή:Miss bloom