Brian Lee: Με τρία εστιατόρια το Freshly Chopped στην Κύπρο

cache 876x3000 Analog medium 172629 115413 3112017 Νέα Αμμοχώστου

Με τρία εστιατόρια εντός του 2018 έρχεται στην Κύπρο η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων υγιεινής διατροφής από την Ιρλανδία Freshly Chopped, με ταυτόχρονη επέκταση του franchise με τέσσερα εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στα σχέδια περιλαμβάνεται και το άνοιγμα εστιατορίων και στην Ελλάδα καθώς τα αποκλειστικά δικαιώματα του franchise σε Κύπρο και Ελλάδα έχει αποκτήσει η Κάρεν Πολυβίου.

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Brian Lee, υπογράμμισε πως το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο αναμένεται να ανοίξει τον Ιανουάριο, χωρίς να αποκλείεται το άνοιγμα να γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς έχει ήδη εξευρεθεί ο χώρος που θα στεγάσει το πρώτο Freshly Chopped στην Κύπρο. Παράλληλα, σημείωσε ο κ. Lee αναζητούνται οι χώροι για το άνοιγμα του δεύτερου εστιατορίου στην Λεμεσό και του τρίτου εστιατορίου στην Αγία Νάπα. Στόχος είναι όπως και τα τρία εστιατόρια λειτουργήσουν εντός του 2018.

Πρόσθεσε πως εάν όλα πάνε καλά τα πράγματα στην Κύπρο τότε θα πρέπει να αναμένεται και το άνοιγμα εστιατορίων με την φιλοσοφία του Freshly Chopped και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Brian Lee το πρώτο εστιατόριο Freshly Chopped άνοιξε τον Μάιο του 2012 στην Ιρλανδία, με το δεύτερο να ανοίγει το 2014 και το τρίτο το 2015. Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε η φιλοσοφία της αλυσίδας εστιατορίων, η εταιρεία το 2016 προχώρησε στο άνοιγμα 16 εστιατορίων, ενώ ο αριθμός των νέων εστιατορίων το 2017 υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 20, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των εστιατορίων Freshly Chopped στην Ιρλανδία στα 36. Πρόσθεσε πως τον Φεβρουάριο του 2018 προγραμματίζεται όπως η αλυσίδα εστιατορίων επεκταθεί και στην Μεγάλη Βρετανία με το άνοιγμα 4 εστιατορίων. 

Την ίδια ώρα, ο κ. Lee σημείωσε πως η εταιρεία βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για την επέκταση της και σε άλλες χώρες, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένες χώρες. Υπογράμμισε πως το Freshly Chopped είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο brand στην Ιρλανδία αυτή τη στιγμή και απασχολεί γύρω στου 450 υπαλλήλους.
 

freshly-chopped

Το πρώτο Freshly Chopped στη Λευκωσία
Το πρώτο εστιατόριο αναμένεται να λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2018 επί της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία από την Verisol Holdings Ltd με ιδιοκτήτες τους Κωνσταντίνο Πολυβίου και Μιχάλη Παπακώστα. Μιλώντας στο InBusinessNews, o Kωνσταντίνος Πολυβίου ανέφερε πως η πρώτη επαφή με το franchise έγινε στην Ιρλανδία και μετά από διαβουλεύσεις με τον ιδιοκτήτη και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων για Κύπρο και Ελλάδα αποφασίστηκε το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου στη Λευκωσία. 

Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό από το πρωί προσφέροντας διάφορες επιλογές για υγιεινό πρόγευμα και καλό καφέ, ενώ θα υπάρχουν επιλογές για μεσημεριανό και βραδινό.
 

polyviou

Οι Κωνσταντίνος Πολυβίου και Μιχάλης Παπακώστας ανοίγουν το πρώτο εστιατόριο Freshly Chopped στην Λευκωσία

 

Πηγή: inBusiness