Δυναμική ψηφιακή καμπάνια προβολής της επαρχίας Αμμοχώστου σε αγορές του εξωτερικού

Πρόκειται για την πρώτη συντονισμένη και μεγάλης εμβέλειας διαδικτυακή καμπάνια προβολής, με τίτλο «Ζήσε Αξέχαστες Στιγμές»

Famagusta Region Digital Campaign 1 exclusive, ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, ψηφιακή καμπάνια

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του «για το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος, όλοι οι σημαντικοί φορείς του τουριστικού τομέα στην επαρχία Αμμοχώστου, κατάφεραν να ενώσουν δυνάμεις και να προχωρήσουν στην υλοποίηση συντονισμένης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στο εξωτερικό», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου, δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Χρίστος Ζαννέττου. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, «ενωμένοι και μέσα από τέτοιες συμπράξεις και συνεργασίες, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά οφέλη για την επαρχία μας». Ο κ. Ζαννέττου εξήρε τη στάση και τη συμβολή όλων των δήμων και φορέων στην προσπάθεια αυτή και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και τους ιδιώτες που από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτό το εγχείρημα, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του. Τόνισε δε, τη σημασία αντίστοιχων ενεργειών, καθώς όπως είπε, μπορούν να συμβάλουν στο στόχο για περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην ενδοχώρα, δηλαδή τις κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για την πρώτη συντονισμένη και μεγάλης εμβέλειας διαδικτυακή καμπάνια προβολής, η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, των δήμων Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, της Hermes Airports και άλλων ιδιωτών, επιχειρηματιών και ξενοδόχων της περιοχής. Η καμπάνια με σύνθημα «Ζήσε αξέχαστες στιγμές», ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024 και θα διαρκέσει μέχρι και τον Νοέμβριο, ενώ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέα εποχής στην προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, καθώς αφενός απευθύνεται σε μια σειρά από σημαντικές αγορές για τον τουρισμό, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και οι άλλες σκανδιναβικές χώρες, η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Γαλλία και αφετέρου αξιοποιεί καινοτόμα εργαλεία και πλατφόρμες για στοχευμένη προώθηση όπως η Sojern, το Channel Factory και άλλα.

Η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου ως ο επίσημος φορέας ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο όλο εγχείρημα, ωστόσο, κομβική είναι η συνεισφορά φορέων όπως ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου που ανέλαβε την υλοποίηση της καμπάνιας, οι δήμοι και οι κοινότητες της περιοχής, το Υφυπουργείο Τουρισμού και άλλοι σημαντικοί φορείς στον τομέα του τουρισμού. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, κ. Παναγιώτης Κωνσταντίνου, αφού ευχαρίστησε τους ξενοδόχους που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, έστειλε το μήνυμα ότι «σε μια τόσο απαιτητική, αινιγματική και ανταγωνιστική χρονιά για τον τουρισμό, μόνο μέσα από τέτοιες συντονισμένες ενέργειες μπορούμε να επιτύχουμε αποδοτικά και άμεσα αποτελέσματα για την περιοχή μας». Έστειλε μάλιστα το μήνυμα πως «η ξενοδοχειακή βιομηχανία, είναι πάντα έτοιμη να συμβάλει αποφασιστικά στην προώθηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής με στόχο την περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα πολλών επιχειρήσεων αλλά και εκατοντάδων οικογενειών στην περιοχή». Ο κ. Κωνσταντίνου, απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα προς όσους θα ήθελαν να συμβάλουν και να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, να το πράξουν άμεσα.