Μήνας Κρασιού και εκδρομές σε 7 εναλλακτικές διαδρομές

cache 876x3000 Analog medium 172823 77400 6112017

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού απευθύνει πρόσκληση στα πλαίσια του «Μήνα Κρασιού 2017» μέσα από τον οποίο δίνεται η ευκαιρία τόσο στους ξένους επισκέπτες μας όσο και στους Κύπριους, να γνωρίσουν την οινική μας παράδοση και να απολαύσουν το κυπριακό κρασί μέσα από εκδρομές στους Δρόμους του Κρασιού. 

Οι εκδρομές στους Δρόμους του Κρασιού (7 εναλλακτικές διαδρομές) με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού θα διεξαχθούν σε διάφορες ημερομηνίες από διάφορες πόλεις και η προκράτηση είναι απαραίτητη λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Η ιδέα για το Μήνα Κρασιού γεννήθηκε το 2014 από την ανάγκη να ενημερώσουμε τόσο τους Κύπριους όσο και τους ξένους επισκέπτες του νησιού για το Κυπριακό κρασί και παράλληλα να προβάλλουμε το ολοκληρωμένο έργο των Δρόμων του Κρασιού.  Η μορφή αυτή του Τουρισμού και οι Δρόμοι του Κρασιού στους οποίους θεμελιώνεται, είναι σε όλο τον κόσμο ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μάρκετινγκ για το κρασί, αφού το προϊόν αυτό περνά με τον πιο ευχάριστο τρόπο στη συνείδηση του κόσμου μέσα από τις καλύτερές του στιγμές, αυτές των διακοπών του,  κάνοντας το αναπόσπαστο κομμάτι των  όμορφων αναμνήσεων του.  

Ο ΚΟΤ αναγνωρίζοντας το ισχυρό αυτό εργαλείο μάρκετινγκ κατάφερε και εξασφάλισε ήδη τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ και προχώρησε στη δημιουργία των 7 Διαδρομών του Κρασιού. 

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έντυπο «Μήνας Κρασιού 2017» που διατίθεται στα κατά τόπους γραφεία του ΚΟΤ καθώς και στην ιστοσελίδα του ΚΟΤ www.visitcyprus.com. 

 

 

Πηγή: inBusiness