ΠΕΡΝΕΡΑ: Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή για την αναβάθμισή της

"Με τη σύσταση της Επιτροπής, η Περνέρα απόκτα πλέον δική της φωνή" αναφέρει η ανακοίνωση

HH Pernera shutterstock 1530453191 exclusive, Περνέρα
Last updated:

Συντονιστική επιτροπή για προβολή και προώθηση των αιτημάτων της τουριστικής περιοχής Περνέρα στον Δήμο Παραλιμνίου δημιούργησαν επιχειρηματίες της περιοχής με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, σε συνάντηση που διεξήχθη με τη συμμετοχή 30 και πλέον επιχειρηματιών και κατοίκων της περιοχής της Περνέρας, αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση της Συντονιστικής Επιτροπής Περνέρας.

Μετά από μια ώριμη και εποικοδομητική συζήτηση, η Συντονιστική Επιτροπή Περνέρας συστάθηκε με μοναδικό σκοπό και γνώμονα την ανάδειξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περνέρας, καθώς επίσης την προστασία των καλώς νοούμενων συμφερόντων των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η Επιτροπή είχε σκοπό και πέτυχε να αποτελείται από άτομα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας στην Περνέρα, αλλά και από άτομα που διαβιούν στην περιοχή και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μεγάλα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει. Με τη σύσταση της Επιτροπής, η Περνέρα απόκτα πλέον δική της φωνή, διεκδικεί δυναμικά και αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα της σε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας και ομοψυχίας, ενώ απαιτεί να έχει λόγο και ρόλο ως εταίρος στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν -άμεσα ή έμμεσα- την περιοχή της Περνέρας.

Η σύσταση της Επιτροπής έχει ως ακολούθως:

  • Προέδρος: Νίκολας Λουίτζιη
  • Αντιπρόεδρος: Πανίκος Καλλής
  • Γραμματέας: Πέτρος Καπετάνιος
  • Εκπρόσωπος Τύπου: Χρήστος Νεοκλέους
  • Μέλη: Αντώνης Τούμπας, Μιχάλης Φλοκκάς, Πανίκος Κάρυος

Νοείται ότι η Συντονιστική Επιτροπή Περνέρας είναι ανοιχτή για συμμετοχή σε όλους τους κατοίκους και επιχειρηματίες της Περνέρας που επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις της.

Famagusta.News