Πόπη Τάντα: Τα επόμενα βήματα του ομίλου Louis Hotels

cache 876x3000 Analog medium 173457 139231 14112017

Το 2017 χαρακτηρίστηκε ως χρονιά-ρεκόρ για τις τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο οι οποίες, κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, σημείωσαν αύξηση 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι δεν επαναπαύονται και ζητούν τόσο απ’ την πλευρά του κράτους όσο κι απ’ τους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, να είναι σε εγρήγορση, ώστε αυτή η ανοδική πορεία να παραμείνει σταθερή και τα επόμενα χρόνια.

 
 

Η Πόπη Τάντα, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Louis Hotels, στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο INBusiness TV, μας αποκάλυψε με αρκετές λεπτομέρειες τα μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια του ομίλου. Σ’ αυτά περιλαμβάνεται η λειτουργία δυο νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην Πάφο κατά την επόμενη διετία: του Louis Paphos Breeze την άνοιξη του 2018 και του Ivi Mare εντός του 2019.

Η κ. Τάντα δεν δίστασε να σηκώσει το γάντι όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει το πρόβλημα της εποχικότητας, τονίζοντας ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη στενή συνεργασία του κράτους με τους τουριστικούς πράκτορες, τις αεροπορικές εταιρείες και τους ξενοδόχους. Χαρακτήρισε, δε, ως μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη για τον τόπο τη δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο, όπως υποστήριξε, θα μπορούσε να αποτελέσει το όχημα για ένα δυναμικό rebranding της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά και τον μοχλό επίσπευσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών, που δημιουργούν σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων της τουριστικής βιομηχανίας.

 

Πηγή: inBusiness