Γονείς έπαιξαν “ξύλο” στο Παραλίμνι σε αγώνα U17

a 151
a 2873

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει την ικανοποίηση για το γραπτό σχόλιο του υπεύθυνου ακαδημιών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Μηνά Ττόφα.

Μπουχτίζοντας από τα όσα σημειώθηκαν στο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Παραλιμνίου και της Ανόρθωσης για το πρωτάθλημα U17, έγινε επικριτικός με τους γονείς των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών που έχουν χάσει το μέτρο, βάζοντας τα πράματα στη θέση τους.

Επειδή στελέχη του Συνδέσμου έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις σε παιχνίδια για αυτά τα πρωταθλήματα και επειδή έχουμε δει βρισίδια κι επιθέσεις σε διαιτητές από γονείς, μέχρι και πατεράδες να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, δηλώνουμε ότι τα όσα αναφέρει ο Ττόφας μας εκφράζουν απόλυτα.

Ας δούμε, όμως, τι έγραψε ο Μηνάς Τόφας:

«Ντροπή!!! Αν και το παιχνίδι κύλησε σε αθλητοπρεπή πλαίσια χωρίς κάτι το ιδιαίτερο -συγχαρητήρια σε προπονητές και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, παρεμπιπτόντως- αυτό που ξένισε και πρέπει να προβληματίσει γενικά, είναι ότι μερικά αρρωστημένα μυαλά και ανεγκέφαλοι που θέλουν να ονομάζονται είτε υποστηρικτές ομάδων, είτε γονείς, ξέφυγαν. Καλά κάνουν να συνέλθουν και να αντιληφθούν ότι έχουν να κάνουν με παιδιά που ήρθαν να παίξουν και να χαρούν ένα απλό παιχνίδι και όχι να ακούν 100 ή 200 κανίβαλους να ξεστομίζουν κάθε λογής βρισιές και να κρέμονται στα συρματοπλέγματα σαν αγροίκοι καθώς οι δυο ομάδες και προπονητές δίνουν τα χέρια!


Αυτά τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες και δεν θα γίνουν όλοι επαγγελματίες, ούτε γεννήθηκαν για να εκπληρώσουν τα όνειρα του κάθε πατέρα που έχει απωθημένο να δει τον γιο του να κάνει καριέρα και ούτε έχει το δικαίωμα να βρίζει διαιτητές, προπονητές και ποδοσφαιριστές!


Λοιπόν κύριοι… Τα απωθημένα και τα ψυχολογικά σας στο σπίτι σας για το καλό πρώτα των παιδιών σας! Αν δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε σωστά θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών!».