Γήινα… UFO επισκέφθηκαν την Κύπρο (βίντεο)

a 245 Ειδήσεις
a 6373 Ειδήσεις

Παράξενα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της Κύπρου

Σάλος προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από ένα περίεργο φωτεινό αντικείμενο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Κύπρου αλλά και άλλων χωρών της περιοχής… 

Βίντεο από επίσκεψη του “UFO” στο γειτονικό Ισραήλ:

Πολλοί ήταν αυτοί που το είδαν και αρκετοί αυτοί που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς σημειώνοντας ότι πρόκειται για Ιπτάμενο Αντικείμενο Αγνώστου ταυτότητος – άλλως UFO!

Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι αυτό που είδαν ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος!

Όπως διαφάνηκε ύστερα από αστυνομικές έρευνες, το φωτεινό ουράνιο αντικείμενο, μάλλον είναι φωτοβολίδα ναυτικού τύπου. Το φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε στον κυπριακό ουρανό λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ.

Μυστήριο και στον ουρανό άλλων χωρών
Μυστηριώδες φως παρατηρήθηκε, όμως, κατά τη χθεσινή νύχτα και εκτός συνόρων.

Έκανε την εμφάνιση του, με βάση μαρτυρίες, στον ουρανό πάνω από το Ισραήλ, το Λίβανο, την Τουρκία και την Ιορδανία, ακόμα και το Αζερμπαϊτζάν, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και πανικός.
Επρόκειτο για μία δέσμη φωτός, η οποία διέσχισε με μεγάλη ταχύτητα τον ουρανό όπως διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

Όπως αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα του Ισραήλ «Jerusalem Post», η Ρωσία παραδέχθηκε ότι προχώρησε σε επιτυχημένη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βελινεκούς, ενώ ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Λιβάνου υποστηρίζει ότι εντοπίστηκαν καμένα κομμάτια του πυραύλου σε περιοχές σε Λίβανο, Ισραήλ αλλά και στην Τουρκία.

Πηγή: iKypros.com