Μια Vespa ταξίδεψε από τη Σωτήρα στο Saint Tropez

CEB1 31 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1376 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η κυπριακή αποστολή με τους λάτρεις των Βέσπα έφτασε ήδη στο VESPA WORLD DAYS 2016 στο Saint Tropez της Γαλλίας από την 1η Ιουνίου!

CEB11 13 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μετά από 6 μέρες ταξίδι στους δρόμους της Ελλάδας, Ιταλίας και Γαλλίας, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, οι Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) του VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και ο Κυριάκος Τσιηφτές του VESPA FOR LIFE CYPRUS, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα, έφτασαν στο κέντρο των εκδηλώσεων των λάτρεις της θρυλικής Βέσπας στο Saint Tropez της Γαλλίας.

%25CE%25B12 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η κεντρική εκδήλωση βρίσκεται στο Vespa Village στην περιοχή Grimaud, με το γραφικό λιμανάκι της να δεσπόζει περήφανο. Η κυπριακή αποστολή έχει την ευχέρεια να γνωριστεί με τους vespitsi (οδηγούς-λάτρεις των Βέσπα) από όλο το κόσμο και γίνεται δέκτης απέραντης αγάπης και θαυμασμού για το κατόρθωμα που έκαναν φτάνοντας οδικώς στο Saint Tropez.

CEB13 4 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σήμερα Κυριακή (5/6) θα πραγματοποιηθεί η γνωστή παρέλαση των VESPA από όλο το κόσμο στους κεντρικούς δρόμους του Saint Tropez και η κυπριακή αποστολή αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής στην Κύπρο.

a5 1 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Αναμένεται πως τελικά η συνολική απόσταση που θα καλύψουν τα κυπριακά πληρώματα θα υπερβεί τις 3,000 km μέσα σε 14 μέρες.

a4 2 Vespa Club Di Famagusta, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μαζί τους σε όλη τη διαδρομή βρισκόταν η City Free Press και κατέγραφε λεπτό προς λεπτό το ημερολόγιο της διαδρομής τους.

Διαβάστε επίσης:
Οι Κύπριοι με τις Vespa διέσχισαν την Ιταλία και μπαίνουν Γαλλία
Από τη Σωτήρα στο Saint Tropez με μια Vespa

Πηγή: City Free Press