Λιτοί οι εορτασμοί για την υποδοχή του νέου έτους (video)

a 178 Ειδήσεις
a 5151 ΕιδήσειςΣτη Λεμεσό και στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν οι λιτοί εορτασμοί για την υποδοχή του 2013. Στη Λάρνακα επίκεντρο των εορτασμών ήταν οι Φοινικούδες ενώ στη Λεμεσό η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου όπου εκτυλίχθηκαν και σοβαρά επεισόδια με μπουνιές και παρέμβαση της αστυνομίας.

Η Λεμεσός και η Λάρνακα ήταν το επίκεντρο των εορτασμών για την υποδοχή του 2013 εφόσον στη Λευκωσία και την Πάφο αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης

Στη Λεμεσό με τραγούδια και διασκέδαση αποχαιρέτησαν το 2012 και υποδέχτηκαν το 2013 πλήθος πολιτών που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Από τις δέκα και μισή άρχισε το λιτό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν κάλαντα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από το μουσικό σχήμα ΠΡΩΤΕΑΣ και μουσική από DJ ο οποίος κράτησε συντρόφια στους Λεμεσιανούς, και όχι μονό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαρακτηριστικό της λιτότητας τα τρία μόλις πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό την ώρα της αλλαγής του χρόνου.

Με τρία πυροτεχνήματα λόγω οικονομικής κρίσης και λιτό καλλιτεχνικό πρόγραμμα υποδέθηκαν το 2013 και οι Λαρνακείς οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις Φοινικούδες.

Στη Λεμεσό το 2013 μπήκε συνοδευόμενο με μπουνιές και επεισόδια τα οποία εκτυλίχθηκαν μεταξύ των κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στην Γρηγόρη Αυξεντίου

Για άγνωστους λόγους αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με διαπληκτισμούς και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να αποτραπούν τα χειρότερα

Ένα πρόσωπο από τη Συρία το οποίο διαμένει μόνιμα στην Κύπρο συνελήφθη και υποδέχθηκε το 2013 στο κελί του όπου θα παραμένει για τρεις ημέρες.

Πηγή: ΑΝΤ1