Ο Δήμος Σωτήρας βράβευσε τους Αθλητές και Εθελοντές του περασμένου έτους (video & photos)

DSC 0002
Σε μια εξαιρετική και άρτια οργανωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Σωτήρας τιμήθηκαν την περασμένη Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, οι αθλητές και εθελοντές του περασμένου έτους, όπως αποφασίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

DSC 0002

Βραβεία πήραν οι μικροί αθλητές που πέτυχαν διακρίσεις σε αθλητικές διοργανώσεις κατά το 2012, καθώς και εθελοντές οι οποίοι έμπρακτα επιδεικνύουν ανιδιοτελές και φιλανθρωπικό έργο.

DSC 0253

Τιμήθηκαν επίσης αθλητές οι οποίοι έκαναν την Κύπρο περήφανη κατά το 2012, όπως ο αργυρός Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλοΐα), Αντωνάκης και Παναγιώτα Ανδρέου (Σκοποβολή), Ελένη Αρτυματά (μήκος), Δημήτρης Χριστοφή (ποδόσφαιρο), Γιώργος Μαύρος (χάλκινο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς στην Κορέα τον Φεβρουάριο του 2013 στο Floor Hockey) καθώς και οι αρχηγοί των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Τρισόκκας και Πετοσφαίρισης Ελένη Μιχαήλ.

DSC 0026

DSC 0051

Βραβεία παρέλαβαν, επίσης, για το ασύγκριτο και μεγάλο ανιδιοτελές εθελοντικό έργο τους στον αθλητισμό, ο Σταύρος Μάος (Γενικός Αρχηγός Ονήσιλου Σωτήρας για δεκατρία συναπτά έτη), οι Χριστόφορος Γιωρκάτζιης και Γιαννάκης Γιαννή (πρόεδρος και γενικός αρχηγός καλαθοσφαιρικού τμήματος Ονήσιλου για 15 συνεχόμενα έτη) και Αλέξης Καΐκκης και Αντώνης Κάουρας (γυμνασίαρχοι δημοτικού σταδίου Σωτήρας επί δεκαετίες).

DSC 0350
DSC 0035

Βραβεία Εθελοντισμού απονεμήθηκαν για το πολυετές εθελοντικό έργο στο ΣΚΕ Σωτήρας και στο Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, καθώς και στη νεοσύστατη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτέλεσε με διάφορες εκδηλώσεις κατά το 2012. Βραβεία κατέκτησαν, επίσης, και το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, το Λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα και το Xenion Highschool για το σημαντικό έργο που επέδειξαν κατά το 2012, αλλά και στην Εκκλησία, τα Κατηχητικά και τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών “Αγία Θέκλα”.

DSC 0341

Ατομικά βραβεία εθελοντισμού απονεμήθηκαν στις κυρίες Λένια Αμερικάνου και Χρυσή Λιοτατή για το τεράστιο ενδιαφέρον και προσφορά τους σε όλες τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εράνους που τελούνται παγκύπρια. Τέλος, τιμητική πλακέτα παρέλαβαν και οι εικαστικοί και καθηγητές τέχνης Φάνης Σεργίου και Ανδρούλα Σεργίου για την εθελοντική τους προσφορά στις περισσότερες εκδηλώσεις του Δήμου Σωτήρας.

DSC 0361

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισςμού και νυν Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιαξκής Επιτροπής, κύριος Ουράνιος Ιωαννίδης. Παρουσιάστρια ήταν η αθλητικογράφος του ΡΙΚ, Άντρη Κασάπη.

DSC 0338DSC 0370

Τα Βραβεία τελούσαν υπό την αγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μέγας Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου.

SotiraNews.com