Πλήθος κόσμου στο Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι (video & photos)

a11 Νέα Αμμοχώστου
a11 1 Νέα ΑμμοχώστουΠαρέβλεψαν την κρίση οι κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου οι οποίοι βρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι για να δουν και να θαυμάσουν τα άρματα και τους Καρναβαλιστές της αποκριάτικης παρέλασης Αμμοχώστου που διεξήχθη για άλλη μια φορά στο Παραλίμνι.

a 104 Νέα Αμμοχώστου

a6 2 Νέα Αμμοχώστου

a5 3 Νέα Αμμοχώστου

a8 1 Νέα Αμμοχώστου

Παρά τις άσχημες εξελίξεις στην οικονομία του τόπου μας, πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και φόρεσαν τα αποκριάτικα κοστούμια διασκεδάζοντας στην πιο ξέφρενη γιορτή του χρόνου. Δεκάδες ήταν τα άρματα και οι ομάδες που παρέλασαν κατά τη φετινή χρονιά με τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες.

a9 Νέα Αμμοχώστου

Ο βρακοφόρος βασιλιάς του καρναβαλιού, με τον τίτλο του άρματος “Τζιαι η κρίση θέλει καλοπέραση”, κουβαλούσε μαζί του όλες τις στιγμές που σημάδεψαν την περασμένη χρονιά την Κύπρο μας.

a10 Νέα Αμμοχώστου

Το άρμα του Δήμου Σωτήρας στο οποίο συμμετείχαν παιδιά του Γυμνασίου Ειρήνης και Ελευθερίας φιλοτεχνήθηκε από τον Β. Διευθυντή Τέχνης, κ. Φάνη Σεργίου. Σε αυτό αντιπροσωπευόταν η …ταυτότητα της Σωτήρας με την αποτύπωση ενός χωραφιού με κολοκάσι!

a1 10 Νέα Αμμοχώστου

a2 8 Νέα Αμμοχώστου

a3 4 Νέα Αμμοχώστου

a4 4 Νέα Αμμοχώστου


SotiraNews