Στο δικαστήριο ο ύποπτος για τη δολοφονία του Παντελή Αντωνίου Ρόπα (video)

a 134 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 3601 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στα κίνητρα της χθεσινής στυγερής δολοφονίας στην Αγία Νάπα, με θύμα τον Παντελή Αντωνίου Ρόπα, 66 χρόνων, οδηγό ταξί, από τη Σωτήρα, επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος που συνελήφθη χθες ως ύποπτος.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου ο 35 χρόνος ο οποίος συνελήφθηκε χθες ως ύποπτος για την στυγερή δολοφονία του 66 χρόνου Παντελή Αντωνίου Ρόπα, οδηγού ταξί, από τη Σωτήρα. Ο 35χρόνος ο οποίος είναι και πρώην συμπέθερος με τον 66 χρόνο, σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης ανέφερε πως χθες βρισκόταν στην Αγία Νάπα αλλά ήταν στην περιοχή για βόλτα.

Στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης βρίσκονται τρία κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι του και υποβάλλονται σε έρευνα.

Παράλληλα ελέγχεται και βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κτιρίου της περιοχής στο οποίο έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο θάνατος του 66 χρόνου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία συνεπεία πυροβολισμού με πυροβόλο όπλο.

Το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου διέταξε την οκταήμερη κράτηση του υπόπτου.

Πηγή: ΑΝΤ1