Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού από το Δήμο Σωτήρας (video)

a 15 Νέα Αμμοχώστου
a 4835 Νέα Αμμοχώστου

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας διοργανώνει για πρώτη φορά Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού αύριο Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μεγάρου Σωτήρας.

Στα βραβεία θα τιμηθούν μαθητές οι οποίοι έχουν επιτύχει διακρίσεις σε αθλητικές διοργανώσεις (ενδοσχολικές και μη) και άτομα ή οργανισμοί οι οποίοι κατά το περασμένο έτος έχουν επιδείξει αξιόλογο εθελοντικό και ανιδιοτελές έργο.

Θα τιμηθεί, επίσης, η ομάδα των U-21 του Ονήσιλου Σωτήρας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ηλικίας κ΄τω των 21 ετών κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012. Επίσης, θα απονεμηθούν βραβεία σε άτομα που κατάγονται από τη Σωτήρα και εκπροσωπούν επάξια το Δήμο στις σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις του τόπου, όπως ο Δημήτρης Χριστοφή και Νίκος Νικολάου (ποδόσφαιρο), η Ελένη Μιχαήλ (αρχηγός Εθνικής Κύπρο στη Πετοσφαίριση) και ο Γιώργος Μαύρος (Αργυρό Μετάλλιο στους χειμερινούς Special Olympics στην Κορέα στο Floor Hockey).

Ιδιαίτερα βραβεία θα δοθούν για τη συνολική προσφορά και για τις στιγμές περηφάνιας που μας χάρισαν ο αργυρός Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλοΐα), η Ελένη Αρτυματά (200 μέτρα), οι Αντωνάκης και Παναγιώτα Ανδρέου (σκοποβολή), ο Παναγιώτης Τρισόκκας (αρχηγός Εθνικής Κύπρου στην Καλαθοσφαίριση), καθώς και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Τα Βραβεία θα παρουσιάζει η έμπειρη αθλητικογράφος από τη Σωτήρα, Άντρη Κασάπη.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και νυν Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ουράνιος Ιωαννίδης.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews.com

SotiraNews