Η Νικολέττα Καρρά αποκάλυψε όλο το σκηνικό της πρότασης γάμου από τον Φώτο Πιττάτζιη (video)

a 34
a 5516

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύζυγο της Φώτο Πιττάτζιη

Δεν έγινε πάντως με τον τρόπο που περίμενε και κυρίως στο μέρος όπου θα ήθελε.

Διαβάστε την περιγραφή της πρότασης γάμου

«Η πρόταση έγινε ένα βράδυ, που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και δεν το περίμενα καθόλου. Δούλευα το προηγούμενο βράδυ στο θέατρο περιοδεία, είχα γυρίσει ξημερώματα στο σπίτι από Λάρισα, είχα κοιμηθεί τρεις ώρες, είχα πετάξει το πρωί Αθήνα – Κύπρο, είχα κάνει 12ωρο γύρισμα στην Κύπρο και ήμουν σε κατάσταση ρομπότ πλέον. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου από την κούραση.

Πήγαμε απλώς να φάμε και μετά να κοιμηθούμε. Μετά από λίγες ημέρες θα φεύγαμε για Παρίσι. Επειδή η σχέση ήταν σε τέτοια φάση που κάτι θα γινόταν, αν περίμενα κάποια πρόταση το περίμενα στο Παρίσι, δεν το περίμενα στην Κύπρο και ειδικά εκείνη την ημέρα.

Κάποια στιγμή, έχω πιει και ένα κρασάκι και μου έχει βγει όλη η κούραση, ήμουν έτοιμη να με πάρει ο ύπνος. Άρχισε να γίνεται πιο τρυφερός και να μου λέει πως είμαι η γυναίκα της ζωής του, ενώ εγώ του έλεγα κάτι σαν “τι λες παιδί μου; εγώ είμαι η κουρασμένη…” Από την αντίδραση μου, κάποια στιγμή εκνευρίστηκε, βγάζει το μονόπετρο από την τσέπη του και μου λέει “γι’ αυτό στο πήρα αυτό;”».

Η Τατιάνα, θα γίνει νονά του πρώτου της παιδιού!

Την περίμενε και μία έκπληξη όμως! Η Τατιάνα της πρότεινε να γίνει η νονά του πρώτου της παιδιού όταν με το καλό έρθει και φυσικά η Νικολέτα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: radar.gr