Ένα «γκολ» που είδε μόνο ο διαιτητής! (video)

a 66 Αγαπημένα Βίντεο
a 3533 Αγαπημένα Βίντεο

Συμβαίνουν, ακόμη και στην Bundesliga… Ο λόγος για το παιχνίδι της Παρασκευής (18/10) της Χόφενχαϊμ με την Λεβερκούζεν στο οποίο η Μπάγερ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρις ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να μετρήσει.

Ο Στέφαν Κίσλινγκ προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά στο 71′ όμως παρά το γεγονός ότι η μπάλα πέρασε άουτ ο διαιτητής Φέλιξ Μπριχ το κατοχύρωσε ως κανονικό!

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Η μπάλα, μέσω μιας τρύπας που υπήρχε στα δίχτυα, κατέληξε μέσα στο τέρμα, από την εξωτερική πλευρά, κάτι που δεν είδε ούτε ο διαιτητής, ούτε ο επόπτης!

Μάλιστα ο Κίσλινγκ έπιασε το κεφάλι του, όντας απογοητευμένος για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε, όμως ο διαιτητής ούτε τότε άλλαξε γνώμη. Φυσικά και ο παίκτης των φιλοξενούμενων, έκανε το… κορόιδο, καθώς με αυτό γκολ η ομάδα του αποκτούσε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Κατά τα άλλα, ο Σίντεϊ Σαμ είχε ανοίξει το σκορ για την Μπάγερ στο 26′ ενώ στο 71′ ακολούθησε το αντικανονικό γκολ που προαναφέραμε. Στο 88′ η Χόφενχαϊμ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Σίπλοκ.

Πάντως τα γερμανικά ΜΜΕ τονίζουν πως η Χόφενχαϊμ θα καταθέσει ένσταση, προκειμένου το παιχνίδι να γίνει ξανά και μάλιστα αναφέρουν ότι έχει πολλές πιθανότητες να την κερδίσει.

Με τη νίκη αυτή ωστόσο η Μπάγερ Λεβερκούζεν έφτασε του 22 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας δύο περισσότερους απο την Μπαγερν Μονάχου, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.