Η πρώτη πρόβα της Δέσποινας Ολυμπίου στην Σουηδία (video)

a 166
a 4435Στραμμένα στο Μάλμο της Σουηδίας είναι πλέον τα φώτα της Ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής, δύο εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή του 58ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Το πρώτο σημαντικό κομμάτι του διαγωνισμού, οι πρόβες, ξεκίνησαν χθες με το πρώτο μισό του Α’ημιτελικού να ανεβαίνει επί σκηνής.

Χθες στην σκηνή ανέβηκαν οι τελευταίες 8 χώρες του πρώτου ημιτελικού και ανάμεσά τους η Κύπρος που εκπροσωπείται από την Δέσποινα Ολυμπίου. Λίγο πριν την πρόβα της Κύπρου τα στοιχήματα έδιναν στο νησί μας την 30η θέση ανάμεσα σε 39 χώρες, και φυσικά εκτός τελικού.

Η πρόβα της Κύπρου έγινε στις 15:10 ώρα Κύπρου.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ημιτελικό, και η Ελληνική αποστολή θα καταφτάσει στο Μάλμο την Τετάρτη προκειμένου να κάνει την πρώτη της πρόβα την Πέμπτη.

Στόχος της Ελληνικής αποστολής είναι να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στα στοιχήματα, που μέχρι στιγμής φέρνουν τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στην 12η θέση, καταγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία.

Η φετινή απόφαση των διοργανωτών είναι οι πρώτες πρόβες των χωρών να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν βίντεο των προβών, παρά μόνο ολιγόλεπτα βίντεο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο youtube.