Με μια φαντασμαγορική φωταγώγηση ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σωτήρας (videos & photos)

a10 3
a10 6

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε χθες βράδυ στο προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου Σωτήρας για να απολαύσει τη φαντασμαγορική εκδήλωση φωταγώγησης του Δημαρχείου και του υπόλοιπου Δήμου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες δημότες της Σωτήρας καθώς και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, καθώς και βουλευτές και πλήθος άλλων επισήμων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τραγούδια από τη φιλαρμονική μπάντα “Αρμονία” του Δήμου Παραλιμνίου και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σωτήρας με τον κόσμο να μετράει αντίστροφα, άναψε τα χριστουγεννιάτικα φώτα της πλατείας και του Δημαρχείου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον εικαστικό, κ. Φάνη Σεργίου για την εθελοντική διακόσμηση, καθώς και το Γυμνάσιο Ειρήνης και Ελευθερίας, την Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου μας και τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η διακόσμηση του Δήμου μας έγινε με επίκεντρο τη λιτότητα και το χαμηλό κόστος αλλά και τα οικολογικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή διακόσμηση του Δήμου μας έχει γίνει με υπερβολικά χαμηλό κόστος, αφού οι περισσότερες κατασκευές έχουν κατασκευαστεί από εθελοντές και τα περισσότερα υλικά αποτελούν δωρεές από ιδιώτες ένας εκ των οποίων και τα είδη ξυλείας Αδελφών Λιοτατή.

Ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τραγούδια από τη μαθητική χορωδία του Γυμνασίου Ειρήνης και Ελευθερίας και από τη Δημοτική Χορωδία Σωτήρας. Για τα παιδιά υπήρχε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με φουσκωτό και με Άγιο Βασίλη ο οποίος μοίραζε δώρα.

Στο χώρο του Δημαρχείου στήθηκε φιλανθρωπικό παζαράκι από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, καθώς και περίπτερο από το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Σωτήρας οι οποίοι μοίραζαν κεραστικά.

Το Δημαρχείο φρόντισε, επίσης, ώστε να υπάρχει δωρεάν κρασί, χυμοί, νερό, αναψυκτικά και καφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Παρακολουθείστε σχετικά βίντεο:

a 177

a1 25

a11 2

a12 2

a14 1

a16 1

a17 1

a18 1

a19 1

a20 1

a4 16

a5 8

a6 7

a7 7

a9 3

SotiraNews