Στον τελικό του THE VOICE η Αίμιλη (video)

Περήφανη έκανε τη Σωτήρα (τόπο καταγωγής του πατέρα της) και το Παραλίμνι (τόπο καταγωγής της μητέρας της) το δικό μας κορίτσι, Αίμιλη Χαραλάμπους, η οποία κατάφερε να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή και να περάσει στον τελικό του THE VOICE του ΑΝΤ1.

Η Αίμιλη έκανε την έκπληξη και τραγούδησε το αγγλικό τραγούδι “Titanium”, ενώ στην εμφάνισή της με τον Κώστα Μακεδόνα τραγούδησε το “Αντικρυστά”.


Έτσι, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου το κοινό και η coach επέλεξαν με διαφορά την Αίμιλη Χαραλάμπους, αφήοντας έξω από τον τελικό τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη.

Τη βραδιά άνοιξε η Γαλλίδα τραγουδίστρια Indila, τραγουδώντας με τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento τη μεγάλη της επιτυχία «Derniere Danse», σε ένα ντουέτο έκπληξη!

Οι συμμετέχοντες, εκτός από τις σόλο εμφανίσεις τους είχαν και ντουέτα με τους διάσημους καλεσμένους του Voice, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Βασίλη Καρρά, την Τζώρτζια των Μπλε, την Μαντώ, την Έλενα Παπαρίζου, τις Μέλισσες, τον Κώστα Μακεδόνα και τον Μάνο Πυροβολάκη.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, το εισιτήριο για τον τελικό πήρε ο Λευτέρης Κιντάτος, που τραγούδησε το «Απορώ», αφήνοντας εκτός τελικού τον Άλεξ Οικονόμου που τραγούδησε το «Everything she wants».

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, η Μαρία Έλενα Κυριάκου ήταν για άλλη μια φορά «ανατριχιαστική» με το «Bleeding Love», σύμφωνα με την coach της και προκρίθηκε στον τελικό, αφήνοντας εκτός της πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλου, η οποία ήταν εκπληκτική τραγουδώντας το «My immortal».

Τρίτη ανέβηκε στη σκηνή η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη με τους δύο 16χρονους διαγωνιζόμενους να μαγεύουν με τις φωνές τους. Νικήτρια η Αρετή Κοσμίδου, τραγουδώντας «This is the life», ενώ εκτός έμεινε ο Γιούρι Μελίκοφ, που εμφανίστηκε με εντυπωσιακό κουστούμι και τραγούδισε το «Valerie».

SotiraNews/ANT1

Ροη Ειδησεων

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Λύμπουρας Χαράλαμπος Λεωφόρος Τσερίου 229 Στρόβολος 22524919 Χριστοδουλίδης Χάρης Ανδρέα Αβρααμίδη 49 Στρόβολος 22879747…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Χριστοδούλου Κυπρούλλα Καρπενησίου 25Α Λευκωσία 22376960 Κραμβής Σ. Κλεάνθης Καλλιπόλεως 12 Γ- Δ Λευκωσία…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρκικές αντιδράσεις για τη σειρά «Famagusta» στο Netflix: «Προπαγάνδα των Ελλήνων, οι Τούρκοι της Κύπρου σφαγιάστηκαν».

Οι τουρκικές αντιδράσεις για την προβολή της σειράς «Famagusta» στο Netflix είναι έντονες και κάνουν…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης Αχερίτου και μνημόσυνο πεσόντων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Προσφυγικό Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου τελέστηκε την Κυριακή 01/09/24 η εκδήλωση Μέρα Μνήμης Αχερίτου…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης ΄Αχνας: Πορεύθηκαν προς τη νεκρή ζώνη (EIKONEΣ)

Στο Δασάκι της Άχνας οι κάτοικοι πορεύθηκαν σήμερα Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη χρονιά…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιοδεία στην Κάτω Δερύνεια από Νικολέττο και Λίλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την κατεχόμενη περιοχή της Κάτω Δερύνειας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σήμερα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου…

31 Αυγούστου, 2024