Βρετανία: Δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα – Βρέθηκε δίπλα στον νεκρό πατέρα του

Τραγωδία στην Βρετανία - Ο μικρός βρέθηκε κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του δίπλα στον νεκρό πατέρα του

Screenshot 12 1 Βρετανία

Ένα δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, όπως αποκάλυψε η οικογένειά του.

Ο μικρός Bronson Battersby βρέθηκε κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του δίπλα στον νεκρό πατέρα του Kenneth, 60 ετών, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ένας κοινωνικός λειτουργός έκανε την καθιερωμένη του επίσκεψη στο σπίτι πατέρα και γιου στις 2 Ιανουαρίου, αλλά όταν κανείς δεν άνοιγε την πόρτα ειδοποίησε την αστυνομία.

Screenshot 10 6 Βρετανία

Επισκέφθηκε ξανά στις 4 Ιανουαρίου το σπίτι στο Lincolnshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε ξανά με την αστυνομία εκείνη την ημέρα.

Το σοκαριστικό είναι ότι τα πτώματα του Kenneth και του Bronson βρέθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ίδια η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα κλειδί το οποίο πήρε από τον ιδιοκτήτη για να μπει στο σπίτι.

Η μητέρα του μικρού παιδιού, Sarah Piesse, 43 ετών, είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καυγά που είχε με τον πρώην της.

Screenshot 11 5 Βρετανία

Η ίδια δήλωσε στη Sun: «Αν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο Bronson θα ήταν ακόμα ζωντανός. Αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν πρέπει να τους αφήσουν να ξεφύγουν. Πρέπει να μπορούμε να βασιστούμε στους κοινωνικούς λειτουργούς για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή. Είχα τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα επειδή πέθανε ο πατέρας του. Πιστεύεται ότι ο πατέρας πέθανε το νωρίτερο στις 29 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν η κοινωνική λειτουργός είχε πιέσει να μπει όταν δεν έλαβε απάντηση στις 2 Ιανουαρίου, τότε ο Bronson θα ήταν ακόμα ζωντανός».

Στο Facebook, η αδελφή του Brosnon, Melaniie Battersby, έγραψε: «Το όμορφο αγοράκι άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή τη ζωή. Σε αγαπάμε Bronson, θα είσαι για πάντα ένα κομμάτι μας και για πάντα ο μικρός μου αδελφός. Έχω πολύ θυμό μέσα μου αυτή τη στιγμή, ενώ θέλω απλώς να θυμάμαι το μικρό του χαμόγελο».

Η μητέρα των τριών παιδιών Sarah είδε για τελευταία φορά τον Bronson μετά από έναν καυγά με τον Kenneth πριν από τα Χριστούγεννα.

Ένας φίλος της οικογένειας είπε ότι ο μικρούλης ήταν ένα χαρούμενο παιδί που του άρεσε να βλέπει το Cocomelon, λάτρευε τα παιδικά τραγούδια και συχνά έπαιζε με ντραμς.

Πηγή: protothema.gr