Ξεσπά η μάνα της Ελένης: «Οι αστυνομικοί είναι δολοφόνοι του παιδιού μου»(VID)

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένη Τοπαλούδη

4455ADE4 74FD 4455 8247 15344783DAFE Ελένη Τοπαλούδη, Ελλάδα

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Τοπαλούδη, η οποία συγκινημένη ανέφερε ότι από τη στιγμή που έμαθε για το θάνατο της κόρη της η μνήμη της έχει νεκρωθεί στη συγκεκριμένη στιγμή.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια αλλά εγώ έχω μείνει σε αυτή τη στιγμή που αναγνωρίστηκε. Από τη στιγμή που το έμαθα έχει νεκρωθεί η μνήμη μου, μόνο σκοτάδι. Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν ήθελα να το δεχτώ, από την κηδεία δεν θυμάμαι καθόλου εικόνες, απόλυτο σκοτάδι».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί μιλούσε με την κόρη της η οποία της έλεγε «άντε να ξεμπερδεύω από τη Ρόδο, θέλω να φύγω από εδώ».

Μιλώντας για τους δολοφόνους της κόρη της είπε ότι με τον Αλβανό η κόρη της είχε μόνο δύο ημέρες γνωριμία, «δύο ημέρες ήταν η γνωριμία της με τον Αλβανό. Ο Αλβανός μιλούσε βρώμικα για το αντίθετο φύλο, σε δύο 24ωρα δεν μπόρεσε να καταλάβει τον χαρακτήρα του».

Στη συνέχεια έντονα φορτισμένη είπε τα εξής, «αυτοί όλοι που μας κυβερνούν έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν και να ξεκινήσει ένας αγώνας. Η Ελλάδα είναι η χώρα των δολοφόνων, αυτούς τους υποστηρίζουν όλοι τους. Κατηγορώ και την αστυνομία, η αστυνομία ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου.Το παιδί μου το βίαζαν εκεί στην Ρόδο από τη νότια περιοχή και δεν έκαναν τίποτε. Το παιδί μου πήγε με φίλες για να καταγγείλει το γεγονός και δεν είναι καταγεγραμμένο. Η Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε».

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου 2018, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της πεταμένο στη βραχώδη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου. Για μέρες η ταυτότητα της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι της.

Μετά από έρευνες οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και στη συνέχεια ομολόγησαν, ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί.

Οι δύο κατηγορούμενοι παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου Ρόδιτη και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις, τη χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία. Από εκεί την πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε η σορός της.