Yπέβαλε υποψηφιότητα η Ελένη Θεοχάρους – Απάντηση από το Ν. Αναστασιάδη (βίντεο)

a 279 Ειδήσεις
a 7770 Ειδήσεις
Η Ελένη Θεοχάρους υπέβαλε σήμερα την υποψηφιότητά της στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή Παναγιώτη Αντωνίου και πλέον το Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ θα κληθεί να αποφασίσει στις 17 Μαρτίου ποιος θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για την προεδρία της Δημοκρατίας… 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Θεοχάρους υπέβαλε την υποψηφιότητα της με ηλεκτρονική αλληλογραφία αφού βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας στο SigmaLive, η Κύπρια Ευρωβουλευτής είπε «Ναι υπέβαλα την υποψηφιότητα μου για το χρίσμα».

Έγκυροι κύκλοι από το περιβάλλον της Ελένης Θεοχάρους, δηλώνουν στο SigmaLive, ότι η υποψηφιότητα της είναι υποψηφιότητα ηθικής και αρχών.

«Οφείλει να βάλει τις απόψεις και τις θέσεις της πάνω στο τραπέζι. Ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν παραχωρεί λευκή εξουσιοδότηση σε κανένα, σ’ ότι αφορά τη διεκδίκηση της Προεδρίας. Τρίτον και πιο σημαντικό επιλέγει την εσωκομματική διαδικασία γιατί θέλει να καταλήξει ότι έχει παρών και μέλλον στον χώρο του ΔΗΣΥ.

Συνεπώς ακόμη και αν δεν φτάσει μέχρι τέλος με την υποψηφιότητα της θα έχει εξασφαλίσει ασφαλείς δεσμεύσεις στο κυπριακό από τον Νίκο Αναστασιάδη, και ταυτόχρονα θα έχει δηλώσει βροντερά παρούσα στο εσωκομματικό παιχνίδι του Συναγερμού για την Προεδρία του κόμματος.»

Πηγή: SigmaLive