Αεροπορική εταιρεία δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στις γυναίκες να επιλέγουν αν θα κάθονται δίπλα σε άνδρες

Γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που επιτρέπει στις γυναίκες να επιλέγουν να μην κάθονται δίπλα σε άνδρες

aeroplano αεροπορικη εταιρεια

Η IndiGo γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που επιτρέπει στις γυναίκες να επιλέγουν να μην κάθονται δίπλα σε άνδρες.

Μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας πρόκειται να λανσάρει μια νέα λειτουργία κρατήσεων που επιτρέπει στις γυναίκες επιβάτες να επιλέγουν τους διπλανούς συνεπιβάτες τους.

Από τον Αύγουστο, η IndiGo θα επιτρέπει στις γυναίκες να ελέγχουν το φύλο του συνεπιβάτη τους στην πτήση πριν κάνουν την κράτηση τους. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής θέσης δίπλα σε γυναίκα επιβάτη, αν το προτιμούν.

«Η IndiGo είναι υπερήφανη που ανακοινώνει την εισαγωγή μιας νέας λειτουργίας που έχει ως στόχο να κάνει την ταξιδιωτική εμπειρία πιο άνετη για τις γυναίκες επιβάτες μας», αναφέρει η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους επιβάτες μας και αυτή η νέα λειτουργία είναι ένα από τα πολλά βήματα που κάνουμε για την επίτευξη αυτού του στόχου» συνέχισε.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα ξεκινήσει αρχικά σε δοκιμαστική βάση και προέκυψε από μια μελέτη της IndiGo που ρώτησε τις γυναίκες επιβάτες τι θα έκανε την ταξιδιωτική τους εμπειρία πιο άνετη.

Πηγή: gazzetta.gr