Έτοιμος για κομμωτήριο: Μωράκι γεννιέται γεμάτο μαλλιά και το χαμόγελό του γίνεται viral σε όλο το διαδίκτυο

Το επίκεντρο της προσοχής έχει εποτελέσει στο διαδίκτυο ένα νεογέννητο μωράκι που γεννήθηκε με πλούσια μαλλιά αλλά και διάθεση.

etoimos gia kommotirio moraki gennietai gemato mallia kai to chamogelo toy ginetai viral se olo to diadiktyo 5 VIRAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

Το επίκεντρο της προσοχής έχει εποτελέσει στο διαδίκτυο ένα νεογέννητο μωράκι που γεννήθηκε με πλούσια μαλλιά αλλά και διάθεση.

Αν και όλα τα νεογέννητα είναι όμορφα, υπάρχουν και εκείνα που γεννιούνται με κεφάλι γεμάτο μαλλάκια, ορθάνοιχτα μάτια και μεγάλο χαμόγελο, γεγονός που τα ξεχωρίζει.

Πραγματικά, λατρεύουμε τον λογαριασμό της Monet Nicole, καθώς η φωτογράφος εγκυμοσύνης και τοκετού, κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με τη λήψη της και να γίνει viral.

Ο λόγος, το αξιολάτρευτο μωράκι που γεννήθηκε, όπως σχολιάζει και η ίδια, με ανοιχτά ματάκια, πολλά μαλλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο!

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία της απέσπασε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Δείτε τις φωτογραφίες

μαλλιά

etoimos gia kommotirio moraki gennietai gemato mallia kai to chamogelo toy ginetai viral se olo to diadiktyo 1 300x300 1 VIRAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

μαλλιά

etoimos gia kommotirio moraki gennietai gemato mallia kai to chamogelo toy ginetai viral se olo to diadiktyo 3 300x300 1 VIRAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΛΛΙΑ, ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

μαλλιά

 

via: Enimerotiko