Γιατί το καλάθι της δασκάλας ξετρέλανε τους μαθητές δημοτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

23600f897d9084e1b8d0d9004df2fdb4 δασκάλα, καλάθι, Μαθητές, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Αυτό που ξεκίνησε ως μια υπόσχεση για ζεστή σοκολάτα μετατράπηκε σε viral βίντεο με εκατομμύρια views για μια δασκάλα στην Ουάσιγκτον.

Η Κάθλιν Φίτζπατρικ, αλλιώς γνωστή ως κυρία Φίτζ,  αποφάσισε να κάνει μια συμφωνία με την τρίτη τάξη του δημοτικού στο Holy Trinity School στο Georgetown.

Η συμφωνία ήταν ότι αν έριχνε μια επιτυχημένη βολή  από την άλλη άκρη του γηπέδου μπάσκετ του σχολείου, θα αντάμειβε την τάξη με ένα πάρτι ζεστής σοκολάτας.

Μιλώντα στον Michael Smerconish του CNN στις 24 Δεκεμβρίου η δασκάλα δήλωσε «Ήξερα ότι θα πήγαινε μέσα, αλλά ταυτόχρονα το ήλπιζα γιατί τους είχα υποσχεθεί ζεστή σοκολάτα, οπότε έπρεπε να μπει μέσα».

161cae7045dd28 1 δασκάλα, καλάθι, Μαθητές, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Η Φιτζπάτρικ είπε στο CNN ότι συνήθως παίζει μπάσκετ με τα παιδιά στο διάλειμμα. «Πάντα εντυπωσιάζονται από τις πιο μικρές βολές, γι’ αυτό αστειεύτηκα και ξεκίνησα αυτή τη συμφωνία», είπε.

Οι ικανότητες της Φιτζπάτρικ δεν αποτελούν έκπληξη, γιατί παίζει μπάσκετ όλη της τη ζωή. Ο ξαδερφός της και τα αδέρφια της έχουν παίξει επίσης.

Είναι προπονήτρια μπάσκετ για τα αγόρια της πέμπτης τάξης στο συγκεκριμένο σχολείο. Προπονεί δίπλα στη μητέρα της, Έλεν, η οποία γύρισε το βίντεο.«Μεγάλωσα γύρω από αυτό και μου άρεσε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», είπε η Φιτζπάτρικ. Η Φίτζπατρικ είναι πρώην μέλος της ομάδας γυναικείας μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο St. Joseph στη Φιλαδέλφεια και στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Brunswick του New Jersey.

protothema.gr