Γυναίκα, στρατιώτες ή άλογο; To πρώτο που βλέπεις στην εικόνα, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία σου στις σχέσεις

Η παρακάτω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου σχετικά με το τι μπορεί να δει ο κάθε τηλεθεατής και το τι σημαίνει για την ψυχολογία.

gynaika stratiotes i alogo to proto poy vlepeis stin eikona apokalyptei ti megalyteri fovia soy stis scheseis εικονα, ψυχολογία

Η παρακάτω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου σχετικά με το τι μπορεί να δει ο κάθε τηλεθεατής και το τι σημαίνει για την ψυχολογία.

Τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό σας και για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να κοιτάξετε την εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα και να σκεφτείτε ποια φιγούρα είδατε πρώτη. Σύμφωνα με την απάντησή σας στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θα αλλάξει.

εικόνα

Τι παρατηρήσατε πρώτο; Αυτό θα πει πολλά για τους φόβους που κυριαρχούν στο μυαλό σας και επηρεάζουν τις σχέσεις σας.

1. Η γυναίκα

Αν είδατε πρώτα τη γυναίκα, αυτό που σας τρομάζει στο να ερωτευτείτε είναι να χάσετε τον ύπνο σας κυριολεκτικά!.
Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, είστε πρακτικό άτομο και άτομο που πάντα έπαιρνε τον ύπνο πολύ σοβαρά. Ανησυχείτε πολύ γρήγορα ότι θα πρέπει να διαλέξετε μεταξύ αγάπης και ύπνου — και ανησυχείτε ότι μπορεί να κερδίσει ο ύπνος!
Κάντε ένα διάλειμμα και ηρεμήστε. Σίγουρα, ο ύπνος είναι σημαντικός, αλλά μην τον αφήσετε να καταστρέψει τη σχέση σας! Να είστε σίγουροι ότι και οι δύο θα πρέπει να κοιμηθείτε κάποια στιγμή.

2. Οι έφιπποι στρατιώτες

Αν είδατε πρώτα τους έφιππους στρατιώτες, ο εφιάλτης σας στο να ερωτευτείτε είναι η εικόνα σας.

Ξέρετε καθώς ερωτεύεστε ότι ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να σας αφήσει επειδή δεν ξυριστήκατε ή δεν κάνατε ντους (ή και όχι), αλλά νιώθετε υποχρεωμένοι να δείχνετε συνεχώς άψογοι, όλες τις ώρες της ημέρας.

3. Το άλογο

Αν είδατε πρώτα το άλογο, ανησυχείτε για την απόρριψη.

Δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από το να απελευθερωθείτε από τις παλιές απογοητεύσεις, αλλά δεν μπορείτε να μην σκέφτεστε όλες τις φορές που ερωτευτήκατε στο παρελθόν και πληγωθήκατε.

 

via: Enimerotiko