Μία περίπτωση στο εκατομμύριο: Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και τα παιδιά τους θεωρούνται… δίδυμα αδέρφια

Δίδυμα αγόρια παντρεύτηκαν δίδυμα κορίτσια και απέκτησαν γιους με διαφορά μόλις μερικών μηνών, τα οποία θεωρούνται... δίδυμα αδέρφια.

mia periptosi sto ekatommyrio didymoi pantreyontai didymes kai ta paidia toys theoroyntai didyma aderfia ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΑΜΟΣ, ΔΙΔΥΜΑ

Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που συνήθως θα συναντήσεις σε κάποια παλιά σαπουνόπερα, είναι η συγκεκριμένη όπου δίδυμα αγόρια παντρεύτηκαν δίδυμα κορίτσια και απέκτησαν γιους με διαφορά μόλις μερικών μηνών, τα οποία υποστηρίζουν πως θεωρούνται… δίδυμα αδέρφια.

Συγκεκριμένα οι δίδυμες αδερφές Brittany και Briana δεν είναι μόνο παντρεμένες με ένα άλλο ζευγάρι δίδυμων, τον Josh και τον Jeremy Salyers, αλλά και τα δύο ζευγάρια ζουν στην ίδια πόλη, τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, και οι δύο έγιναν μητέρες με διαφορά μόλις μερικών μηνών.

View this post on Instagram

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Josh και η σύζυγός του Brittany καλωσόρισαν τον Jett Salyers, το πρώτο τους παιδί. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο, ο Jett και η Briana είδαν τον Jax Salyers, τον μικρό γιο του ζευγαριού. «Είμαι τόσο περήφανη για την όμορφη σύζυγό μου, την Briana, και πόσο καλά τα πήγε. Ήταν τόσο δυνατός και γενναίος και έκανε καταπληκτική δουλειά. Είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μας μεγαλώνουν μαζί!» αναφέρει η ανάρτηση του Jett.

mia periptosi sto ekatommyrio didymoi pantreyontai didymes kai ta paidia toys theoroyntai didyma aderfia 1 ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΑΜΟΣ, ΔΙΔΥΜΑ

mia periptosi sto ekatommyrio didymoi pantreyontai didymes kai ta paidia toys theoroyntai didyma aderfia 2 ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΑΜΟΣ, ΔΙΔΥΜΑ

Ο Jax και ο Jett μπορεί να είναι ξαδέρφια, αλλά τεχνικά έχουν μια ιδιαιτερότητα που λίγοι άνθρωποι έχουν: τα γονίδιά τους είναι αυτά των δύο αδελφών.
Σύμφωνα με τους γονείς, τα παιδιά τους είναι «Ξαδέρφια, γενετικά αδέρφια και τεταρτογενή δίδυμα», όπως σχολίασαν στα δίκτυά τους. Επειδή και οι δύο γονείς και των δύο γάμων είναι πανομοιότυπα δίδυμα, αυτό σημαίνει ότι έχουν επίσης πανομοιότυπο DNA.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν προτείνει να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την άποψή τους, αλλά οι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση, αφού το να έχουν γενετική με το μέρος τους είναι «περισσότερο από προφανές το αποτέλεσμα».

 

via: Enimerotiko