“Σαν να τα έχεις με τη γιαγιά σου”: 19χρονος έκανε πρόταση γάμου στην 76χρονη σύντροφό του & διχάζει το διαδίκτυο

Σε γάμο ζήτησε ένας 19χρονος την 76χρονη σύντροφό του, αδιαφορώντας για τα πικρόχολα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

quot san na ta echeis me ti giagia soy quot 19chronos ekane protasi gamoy stin 76chroni syntrofo toy amp dichazei to diadiktyo 5 76χρονη, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, Πρόταση γάμου

Σε γάμο ζήτησε ένας 19χρονος την 76χρονη σύντροφό του, αδιαφορώντας για τα πικρόχολα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Η περίπτωση του Τζουζέπε Ντ’ Άνα έχει γίνει viral στο Tik Tok, όπου μοιράστηκε την πρόταση γάμου που έκανε στην 76χρονη.

76χρονη

quot san na ta echeis me ti giagia soy quot 19chronos ekane protasi gamoy stin 76chroni syntrofo toy amp dichazei to diadiktyo 226x300 1 76χρονη, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, Πρόταση γάμου

Ο λόγος που έχει πάρει δημοσιότητα η υπόθεση δεν έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση αλλά με το γεγονός ότι η γυναίκα είναι κατά 57 χρόνια μεγαλύτερη από τον νεαρό!

76χρονη

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια 76χρονη, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιαγιά του Ντ’ Άνα, ο οποίος πάντως έδειξε να περιφρονεί όσους έκαναν ειρωνικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

quot san na ta echeis me ti giagia soy quot 19chronos ekane protasi gamoy stin 76chroni syntrofo toy amp dichazei to diadiktyo 3 195x300 1 76χρονη, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, Πρόταση γάμου

«Είναι σαν να τα έχεις με τη γιαγιά σου» ανέφεραν μερικά εξ αυτών…

76χρονη

 

via: Enimerotiko