Σπαρακτικό: Σκύλος προσπάθησε να ζωντανέψει τον «φίλο» του που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Μεξικό που ένας σκύλος προσπαθεί να σώσει ένα χτυπημένο σκυλάκι από τη μέση του δρόμου.

sparaktiko skylos prospathise na zontanepsei ton filo toy poy chtypithike apo aytokinito viral, Μεξικό, ΣΚΥΛΟΣ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το Μεξικό που ένας σκύλος προσπαθεί να σώσει ένα χτυπημένο σκυλάκι από τη μέση του δρόμου.

Χρησιμοποιώντας τα πόδια του, το σκυλάκι προσπάθησε να μετακινήσει τον «σύντροφό» του. Ωστόσο, δεν είχε επιτυχία και ο σκύλος πέθανε επί τόπου.

Όχι μόνο με τους ανθρώπους είναι πιστά τα σκυλιά, αλλά πολλές φορές μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες εκδηλώσεις στοργής σε αλλά ζώα του ίδιου είδους. Και είναι ότι τα σκυλιά είναι επίσης ικανά να προσφέρουν αυτή την αγάπη στους συγγενείς τους αλλά και στους σκύλους γονείς και παιδιά τους.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις σκύλων που προχωρούν παραπέρα και δείχνουν πίστη και συντροφικότητα με εκείνα που δεν μοιράζονται καν δεσμούς αίματος, όπως ένας «φίλος» σκύλος.

Σκύλος γίνεται viral στο διαδίκτυο

Στο πλαίσιο αυτό, μια εικόνα έγινε πρόσφατα viral που προκάλεσε αντίκτυπο και συγκίνηση στους χρήστες του Διαδικτύου. Πρόκειται για ένα σκυλάκι που προσπαθεί να «ζωντανέψει» ένα άλλο σκυλί που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Μοντερέι του Μεξικού, σύμφωνα με το ABC News .
σκύλος
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς το σώμα του άλλου ζώου είναι ξαπλωμένο στο έδαφος, ακίνητο, αφού δέχτηκε ισχυρή κρούση από έναν οδηγό που πήγαινε πολύ γρήγορα στο δρόμο.

Το σκυλάκι που συνόδευε το άλλο είχε δει το ατύχημα , οπότε σκέφτηκε ότι αν το κουνούσε με τα πόδια του θα μπορούσε να ξυπνήσει. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε για αρκετά δευτερόλεπτα και είχε μετακινήσει αρκετές φορές τη σύντροφό του, δεν αντέδρασε.
269 viral, Μεξικό, ΣΚΥΛΟΣ
Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα αδέσποτα σκυλάκια αντιμετωπίζουν πολλούς κινδύνους αυτού του τύπου, αφού πρέπει να κοιμούνται και να περπατούν στους δρόμους μέρα με τη μέρα, υπάρχουν στιγμές που έχουν την ατυχία να συναντήσουν ανθρώπους που τα καταποντίζουν .

Επίσης, αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα έμενε μαζί του και τον μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική, ίσως να είχε σωθεί.

Δυστυχώς, και παρά τις προσπάθειες του σκύλου να κάνει τον σύντροφό του να ξυπνήσει, ο τραυματισμένος σκύλος δεν γλίτωσε από το χτύπημα και πέθανε στη μέση της λεωφόρου.

Δείτε το βίντεο

via: Enimerotiko