Ταξίδεψε για να δει τον σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν της άνοιγε επειδή ήταν με άλλη

Ταξίδεψε για να δει τον σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν της άνοιξε επειδή ήταν με άλληΕίναι γνωστό ότι οι εξ αποστάσεως σχέσεις θέλουν πολύ

taxidepse gia na dei ton syntrofo tis alla ekeinos den tis anoige epeidi itan me alli TikTok, απιστία

Ταξίδεψε για να δει τον σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν της άνοιξε επειδή ήταν με άλλη

Είναι γνωστό ότι οι εξ αποστάσεως σχέσεις θέλουν πολύ κόπο και τρόπο για να διατηρηθούν.

Δυστυχώς, μία κοπέλα στην Αμερική, το κατάλαβε με τον χειρότερο τρόπο, αφού όταν πήγε να κάνει έκπληξη στον φίλο της στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας ανακάλυψε ότι την απατούσε με άλλη.

Η TikToker Mary Fatz μόλις έφτασε στην κατοικία του, χτύπησε την πόρτα αλλά εκείνος δεν της άνοιξε. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της δεν ανταποκρινόταν διότι βρισκόταν στο δωμάτιό του με άλλο κορίτσι.

«Όταν πηγαίνεις να επισκεφτείς το αγόρι σου που είναι μακριά και δεν σου απαντάει επειδή έχει φέρει άλλο κορίτσι», έγραψε μαζί με το βίντεο που ανέβασε, στο οποίο φαίνεται να χτυπά την πόρτα του φίλου της, στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου.

«Έκδοση ECU Couch Guy», έγραψε η Fatz ως λεζάντα αναφερόμενη στο περιβόητο βίντεο που είχε γίνει πέρυσι viral, όταν ένα κορίτσι που επισκέφτηκε τον φίλο της στο Πανεπιστήμιο πίστευε ότι την απατούσε.

@maryfatz

Couch guy ECU edition #couchguy #fyp

♬ still falling for you – audiobear

Μάλιστα, η κοπέλα χρησιμοποίησε το ίδιο τραγούδι στο TikTok με εκείνο που ακουγόταν στο περυσινό βίντεο, το «Still Falling For You» της Ellie Goulding. Από τη μέρα που δημοσίευσε στο βίντεο, το έχουν δει πάνω από 28 εκατομμύρια χρήστες του TikTok και έχει 3,4 εκατομμύρια likes.

«Είσαι πολύ ήρεμη έπειτα από όλο αυτό, αν το έκανε ο πρώην μου, κυριολεκτικά θα έδινα κλωτσιά στην πόρτα», της έγραψε κάποια, ενώ άλλη σχολίασε: «Καλό μου κορίτσι, ελπίζω να βρεις κάποιον που να σου φέρεται καλύτερα».

via: Enimerotiko