Τι σε τρομάζει πιο πολύ; Το ψυχολογικό τεστ που θα μάθεις πολλά για σένα και το «σκοτεινό» υποσυνείδητό σου

Η φωτογραφία με τα 6 διαφορετικά τρομακτικά μέρη αποτελεί ένα ψυχολογικό τεστ που απασχολεί πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους.

ti se tpomazei pio poly to psychologiko test poy tha matheis polla gia sena kai to skoteino yposyneidito soy Φωτογραφία, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Η φωτογραφία με τα 6 διαφορετικά τρομακτικά μέρη αποτελεί ένα ψυχολογικό τεστ που απασχολεί πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους.

Τα ψυχολογικό τεστ αποκαλύπτουν πολλά για εμάς αλλά και για τους γύρω μας. Φέρνουν στην επιφάνεια αθέατες πλευρές και ξεδιπλώνουν πτυχές από το υποσυνείδητο, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην αλήθεια.

Η παρακάτω εικόνα συμβολίζει πολλά για την προσωπικότητά μας και μπορούμε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή αλλά και για τους φόβους που προσπαθούμε να κρύψουμε καλά μέσα μας. Απαντώντας ποια από τις έξι εισόδους μας τρομάζει περισσότερο, μπορούμε να προσεγγίσουμε μια άγνωστη αλήθεια. Είστε έτοιμοι;

Ψυχολογικό τεστ: Αν σας τρομάζει περισσότερο

Αν επιλέξατε αυτή την πόρτα, είστε ένα άτομο που που δεν σκέφτεται ούτε δρα επιπόλαια αλλά κινείται, αναλύοντας τις καταστάσεις και ζυγίζει καλά όλες τις πιθανές επιλογές. Έχετει μάθει να βάζετε τις αξίες και την ηθική σας πάνω σε όλα και αναμένετε ότι και οι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο. Η ταπετσαρία στον τοίχο σημαίνει ότι δεν ανοίγεστε συναισθηματικά. Ωστόσο, ψάχνετε για συναισθηματική ικανοποίηση και για ένα δέσιμο που δεν είναι μόνο συναισθηματικό, αλλά και πνευματικό.

Αν επιλέξατε αυτήν την εικόνα, είστε λάτρης της ζωής και ρουφάτε την κάθε στιγμή. Νιώθετε ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα φοβάστε τόσο το άγνωστο, όσο και τον θάνατο. Θέλετε να είστε πάντα υγιής. Για να το πετύχετε όμως, πρέπει να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που συνδυάζει την κατάλληλη διατροφή με την τακτική άσκηση.

Τις περισσότερες φορές απασχολείτε το μυαλό σας με ατελείωτες σκέψεις για όσα σας προβληματίζουν, αλλά από την άλλη δείχνετε να το απολαμβάνετε κατά έναν περίεργο τρόπο.

Το παγωμένο σπήλαιο δείχνει την ανάγκη για φροντίδα και θαλπωρή. Φοβάστε να πληγωθείτε και να απογοητευθείτε και αυτός ο φόβος σάς κάνει να προτιμάτε να μένετε μόνοι σας, καθώς ξέρετε τον εαυτό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Επιπλέον, νιώθετε έντονα την ανάγκη να αγαπηθείτε με όλη την έννοια της λέξης.

Αυτό το σπιτάκι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε ποτέ. Το ότι βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση, σημαίνει ότι φοβάστε να αισθανθείτε ανεπαρκείς και να χάσετε τον πλούτο σας. Μπορεί να δίνετε περισσότερη αξία στα υλικά αγαθά, παρόλο που γνωρίζετε ότι αυτό δε σας γεμίζει. Είστε πιστοί και ειλικρινείς, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι οι όλοι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Εάν το τούνελ σας φοβίζει, προφανώς υπάρχει ένα χάος στα συναισθηματικά σας. Τα συναισθήματα σας κυριεύουν και δεν ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε. Πρέπει να φτάσετε σε ένα σημείο εκκαθάρισης, προκειμένου να καταλάβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Είστε ένα πολύ έξυπνο άτομο, το οποίο εστιάζει πάρα πολύ στα προβλήματα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ψάξετε για ουσιαστικές λύσεις.

Το μπλε χρώμα της πόρτας είναι αρκετά σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, καθώς είναι το χρώμα του ουρανού. Δουλεύετε σκληρά και βάζετε υψηλούς στόχους για τον εαυτό σας, τους οποίους και προσπαθείτε να πιάσετε. Είστε ένα συγκεντρωμένο άτομο, που καταλαβαίνει πώς λειτουργεί ο κόσμος. Αφιερώνετε όμως πολύ χρόνο στη δουλειά σας οπότε καλό είναι να προσπαθείτε να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

 

via: Enimerotiko