Το είδε & κάλεσε την αστυνομία: Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από κακοποίηση χάρη στην παρατηρητικότητά της

Από συστηματική κακοποίηση έσωσε μία σερβιτόρα ένα 11χρονο αγόρι στις ΗΠΑ.

to eide amp kalese tin astynomia iroida servitora esose 11chrono apo kakopoiisi chari stin paratiritikotita tis 2 ΗΠΑ, κακοποίηση, ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ

Από συστηματική κακοποίηση έσωσε μία σερβιτόρα ένα 11χρονο αγόρι στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του έτους, η Flaviane Carvalho που εργάζεται ως σερβιτόρα στο Mrs. Potato στο Ορλάντο, έτυχε να εξυπηρετήσει την οικογένεια του Timothy Lee Wilson, όπου είχε πάει στο εστιατόριο.

Όταν η κοπέλα πήγε την παραγγελία, διαπίστωσε πως κανείς δεν είχε πάρει κάτι να φάει στο 11χρονο αγόρι. Στη συνέχεια παρατήρησε γρατζουνιές και μία μελανιά που είχε στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση.

to eide amp kalese tin astynomia iroida servitora esose 11chrono apo kakopoiisi chari stin paratiritikotita tis ΗΠΑ, κακοποίηση, ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ

Το χαρτάκι της σερβιτόρας έσωσε το αγόρι

Εκμεταλλευόμενη μία ευκαιρία που βρήκε, πάσαρε στον μικρό μια χαρτοπετσέτα, στην οποία του είχε γράψει «Χρειάζεσαι βοήθεια;», με τον αγόρι να της απαντά καταφατικά, κουνώντας το κεφάλι του.

Έτσι η νεαρή σερβιτόρα κάλεσε την αστυνομία και ρώτησε τι έπρεπε να κάνει, με τις αρχές να ξεκινούν άμεσα έρευνα για την καταγγελία αυτή. Μία έρευνα που έδειξε πως το συγκεκριμένο αγόρι έπεφτε συστηματικά θύμα κακοποίησης από τον πατρίο του, που το άφηνε για μέρες νηστικό, ενώ το χτυπούσε βάναυσα.

to eide amp kalese tin astynomia iroida servitora esose 11chrono apo kakopoiisi chari stin paratiritikotita tis 1 ΗΠΑ, κακοποίηση, ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ

Η δική έγινε τον Ιούνιο όπου κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, ενώ στις 19 Αυγούστου, του ανακοινώθηκε η ποινή του που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα ισόβια.

 

via: Enimerotiko