Τον πήγαν “καροτσάκι” στην εκκλησία μαζί με το φέρετρο: Πάτερ σωριάστηκε από το ποτό καθώς πήγαινε σε κηδεία

Ένα ολόκληρο χωριό γελούσε με τον Πάτερ καθώς ο ίδιος από το πολύ ποτό λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξαπλωμένος... σε καρότσα.

ton pigan quot karotsaki quot stin ekklisia mazi me to feretro pater soriastike apo to poto kathos pigaine se kideia 1 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΤΕΡ, φερετρο

Ένα ολόκληρο χωριό γελούσε με τον Πάτερ καθώς ο ίδιος από το πολύ ποτό λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξαπλωμένος… σε καρότσα.

Ο καλύτερος σεναριογράφος τέτοια εξέλιξη ούτε που θα σκεφτόταν! Ένας ιερέας από τη Σερβία μας θύμισε τον Παπατριαντάφυλλο από το «Καφέ της Χαράς» που ήταν όλη μέρα στο καφενείο κι έπινε κρασάκια.

Βλέπετε, στις αρχές του μήνα αυτός ο πάτερ έπρεπε να τελέσει μία κηδεία, ωστόσο ξεχάστηκε σε ένα ταβερνάκι. Οι χωριανοί τον εντόπισαν τύφλα στο μεθύσι κι έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νεκροταφείο.

Ωστόσο, είχε πιει τόσο που έχασε τις αισθήσεις του. Οι χωριανοί έδρασαν στο… λεπτό και βρήκαν τη λύση. Ξάπλωσαν τον ιερέα στο τρακτέρ που θα μετέφερε το φέρετρο! Για την ιστορία οι χωριανοί έχουν πολλά παράπονα από τον ιερέα που είναι λάτρης του ποτού και φοβούνται να «κλείσουν» οποιοδήποτε μυστήριο υπό τον φόβο ατυχήματος!

Πάτερ

 

via: Enimerotiko