Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα! Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πιθανόν να τα έχεις βάλει στον πάγο και να τρέχεις σε δουλειές! Η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φροντίσει να σου το υπενθυμίσει καθώς θα φέρει συζητήσεις με φίλους αλλά και με τον/τη σύντροφό σου γύρω από αυτά.

Διαλέξτε το ιδανικό κραγιόν ανάλογα με το ζώδιο σας

Το πιο κραγιόν μας ταιριάζει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών μας, το outfit που έχουμε διαλέξει, το σχήμα των χειλιών μας και πολλά άλλα. Η αστρολογία όμως θεωρεί πως και το ζώδιο σου φανερώνει ποιο κραγιόν σου ταιριάζει.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα είναι πιθανό να επικρατεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι σου καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο  του Τοξότη μπορεί να έφερε  συζητήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έφεραν στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει καθώς η διάθεσή σου ήδη θα είναι περίεργη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη  μόλις πέρασε στον Τοξότη και θα ευνοήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χόμπι και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα έχεις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το οργανωτικό σου πνεύμα που έκανε την εμφάνισή του.

Έρευνα αποκαλύπτει ποια ζώδια είναι καλοί και ποια κακοί οδηγοί

Μπορεί το ζώδιο σου να επηρεάζει το αν έχεις σωστή οδική συμπεριφορά όταν πιάνεις το τιμόνι; Μια έρευνα που εξέτασε τα στοιχεία χιλιάδων τροχαίων ισχυρίζεται πως ναι υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν την τάση να είναι κακοί οδηγοί και κάποια άλλα ζώδια είναι πιο σωστοί στο δρόμο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό  και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί δείχνει πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή ημέρα, γεμάτη με συναντήσεις αλλά και νέα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ωθήσει να κάνεις μία νέα αρχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διαφορετική διάθεση από αυτή των τελευταίων ημερών, πολύ καλύτερη, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει!

Αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν τέλεια το υπόλοιπο διάστημα του φθινοπώρου

Για τρία ζώδια το επόμενο διάστημα μέχρι και τις αρχές του χειμώνα, μπορεί να είναι η καλύτερη περίοδος της φετινής χρονιάς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοεί την αναθέρμανση της επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και  σε κάνει να απορροφάς σαν σφουγγάρι τα συναισθήματα των άλλων. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε σήμερα να σε κυνηγούν και να σε πιέζουν καθώς και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Λέοντα και να τεστάρει τις αντοχές σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν έχεις σήμερα.

Όσοι ανήκουν σε αυτά τα 5 ζώδια θεωρούνται “ιδανικοί” πατεράδες!

Φυσικά ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά την πατρότητα και το πόσο σωστός γονιός είσαι μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες που ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά σύμφωνα με την αστρολογία, τα ακόλουθα 5 ζώδια έχουν την τάση να γίνονται ιδανικοί πατεράδες. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό είναι θετικό στοιχείο, όμως το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο σου λέει να είσαι προσεκτικός/η.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018

Μπορεί η μεγάλη κακοκαιρία των περασμένων ημερών να πέρασε, όμως εσείς δεν αισθάνεστε ακόμη καλά. Σας έχει αφήσει μία λύπη όλο αυτό που συνέβη και ακόμη δεν έχετε συνέλθει πλήρως. Ίσως να σας ταλαιπωρεί και μία ίωση. Σίγουρα η υγεία σας χρειάζεται προσοχή.

Αυτά τα 3 ζώδια πιθανά θα χωρίσουν μέσα στον Οκτώβριο

Ένας χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, ειδικά αν αυτό είναι κάτι που σκέφτεσαι καιρό και δεν το αποφασίζεις. Πάντως σύμφωνα με την αστρολογία, αυτό το μήνα όσοι ανήκουν σε τρία συγκεκριμένα ζώδια έχουν αυξημένες πιθανότητες να δουν τις σχέσεις τους να τελειώνουν και ίσως τελικά χωρίσουν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 2 Οκτωβρίου 2018

Οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα φέρουν αποτέλεσμα και θα δείτε την επιτυχία να έρχεται ένα βήμα πιο κοντά σας. Αφιερώστε το βράδυ σας στον αγαπημένο σας, με τον οποίο φροντίστε να περάσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό.

Ξέρεις ποια είναι τα αντίθετα ζώδια και ποια η σχέση μεταξύ τους;

Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι το ένα από το άλλο, έχουν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές… Όμως αυτή η «διαφορετικότητα»και η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους, είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο μοιράζονται μαζί έναν έντονο δεσμό. Στο ξεκίνημα της σχέσης δύο αντίθετων ζωδίων, η έλξη που δημιουργείται είναι δυνατή, στην συνέχεια το ζευγάρι αντιλαμβάνεται τις διαφορές του και έρχεται αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όταν ξεπεραστούν, η σχέση ολοκληρώνει και τα δύο μέλη!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ