Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα! Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018

Οικονομικές ανησυχίες είναι πιθανό να έχει η ημέρα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο  θα κάνει τα οικονομικά ζητήματα μεγίστης σημασίας. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018

 Η Σελήνη έχει μπει στον Καρκίνο και θα τονίσει ιδιαίτερα την ανάγκη σου για επαφή με ανθρώπους που επιθυμείς, για αυτό καλό θα είναι να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους άμεσα.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Αυγούστου είναι αυτά τα τρία

Μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν και πολύ ευχάριστο σχεδόν για όλα τα ζώδια, καθώς τους δύο πρώτους μήνες δεν έλειψαν οι αναποδιές και οι ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως τώρα τον Αύγουστο, το κλίμα αλλάζει και ειδικά τρία από τα δώδεκα ζώδια είναι πολύ ευνοημένα. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Αυγούστου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει ανάλαφρη διάθεση και όρεξη για πραγματικά και νοερά ταξίδια! 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 6 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη  έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να παραπονεθείς -ιδιαίτερα στους δικούς σου ανθρώπους- προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή τους! 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις  οπουδήποτε θεωρείς πως χρειάζεται. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή αν ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες, εργασίες και εθελοντικούς σκοπούς  καθώς θα  έχεις καλή διάθεση και αλτρουισμό ο οποίος δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος/η.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς και δουλειές που απορρέουν από αυτό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα σου χαρίζει άκρως επικοινωνιακή διάθεση οπότε είναι κρίμα να την αφήσεις να φύγει ανεκμετάλλευτη, χωρίς να έχεις κάνει έστω μία νέα  γνωριμία πριν αποχωρήσει!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 2 Αυγούστου 2018

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η από αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε βοηθήσει, καθώς  θα σου υπενθυμίσει τις ικανότητες που έχεις στη διευθέτηση κάθε είδους ζητημάτων.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 1 Αυγούστου 2018

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με αυτά και θα σε αναγκάσει  να τα βάλεις σε μία τάξη.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι διευθετήσεις μπορεί να μη σου βγουν όπως περιμένεις και να νιώσεις ότι πιέζεσαι λίγο στα οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις εδώ και τώρα πράγματα που σε ενοχλούν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής μόνο αν περιτριγυρίζεσαι από αγαπημένους σου ανθρώπους, από στενούς του συνεργάτες και από τον/τη σύντροφό σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει την ανησυχία και το άγχος σου για οικονομικές υποχρεώσεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018

Σήμερα η ανασφάλεια -απόρροια της χθεσινής έκλειψης- μπορεί να συνεχίζεται και η Σελήνη στον Υδροχόο εξακολουθεί να κρατά στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, οφειλές και οικονομικούς διακανονισμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική έκλειψη σελήνης του αιώνα;

Ένα εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο θα λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018

Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2017

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε φανατίσει με τα πιστεύω σου και  θα δημιουργήσει πρόβλημα στην αυτό-έκφραση σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα  σε προτρέπει να αναλωθείς σε συζητήσεις και επαφές

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στα αισθηματικά σου ζητήματα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα μείνουν πίσω. 

Στις 27/7 η μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική έκλειψη σελήνης του αιώνα – Τι λένε...

Ένα εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Ιουλίου. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ