Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα! Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και η αλήθεια είναι πως μόνο που θα τις φέρεις στις σκέψεις σου, θα κουραστείς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί πρόσφορο κλίμα για  συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019

  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα ενισχύσει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να μοιραστείς ακόμα και με ανθρώπους εμπιστοσύνης κάτι που σε απασχολεί. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την γιορτή των ερωτευμένων θα επηρεάσει από λίγο έως πολύ τη διάθεσή σου.  Ξαφνικά θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη αγαπημένων σου ανθρώπων δίπλα σου είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα  σε βοηθήσει να βρεις χίλιους δυο τρόπους προκειμένου να αποφύγεις κάποιες ζόρικες δουλειές καθημερινότητας.  Από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με την επικοινωνία σου καθώς το τετράγωνο της με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Άγιος Βαλεντίνος: Τι να κάνεις και τι όχι ανάλογα με τι ζώδιο είναι το...

Αν ανήκεις σε αυτούς που σκοπεύουν να γιορτάσουν τη γιορτή των ερωτευμένων καλό είναι να ξέρεις ποια είναι η στάση ορισμένων ζωδίων για τη γιορτή του Βαλεντίνου και γενικά για το... ρομαντισμό και να δεις τι να αποφύγεις να κάνεις στο ταίρι σου ανάλογα με το ζώδιό του.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν τα συναισθήματά σου, οι ανησυχίες σου και κάθε σκέψη που έχεις στο μυαλό σου.  Σήμερα θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα  περισσότερο σημαντικά από ότι είναι με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην επηρεάσουν τη διάθεσή σου είτε με αρνητικό είτε με θετικό τρόπο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2019

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη ενέργεια για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα τροφοδοτήσει τα αποθέματα σου και θα σε κάνει να νιώθεις ακούραστος/η!  Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς η θέλησή σου να το διευθετήσεις θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου.

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτερες… προξενήτρες

Αν έχεις κάποιο φίλο ή φίλη που ανήκει σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια και έχει αποφασίσει πως θέλει να σε παντρέψει, τότε δεν την αποφεύγεις την... κουλούρα και ούτε που θα προλάβεις να το πάρεις χαμπάρι, πότε σου έκανε το προξενιό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες, παρέες, ομάδες και συλλόγους!  Η επαφή σου με κόσμο θα σου κάνει καλό και θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η!  Το απόγευμα  η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό θα δώσει έναν εκρηκτικό τόνο στην ημέρα και την επικοινωνία σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου αλλά και με το/η σύντροφό σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως το πρωί θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα όμως η εμμονή με αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  σταματήσεις να σκέφτεσαι τη δουλειά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου 2019

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα σου τραβήξουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις. 

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν τέλεια στις 14 Φεβρουαρίου

Είτε έχουν ταίρι είτε όχι, είτε είναι φουλ ερωτευμένοι είτε όχι, όσοι ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια, την ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, θα περάσουν μια χαρά, αφού η τύχη τα ευνοεί και με το παραπάνω. Μπορεί ακόμα και να βρουν το ταίρι τους!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να επικεντρωθείς στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.  Για αυτό λοιπόν προσπάθησε ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις- να βρεις έστω και λίγο χρόνο να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου καθώς και στις δραστηριότητες αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2019

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να κάνεις δημόσιες σχέσεις με μεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα!

Όσοι έχουν γενέθλια κάποιες συγκεκριμένες μέρες, θα βιώσουν πολλές αλλαγές

Κάτι η Νέα Σελήνη, κάτι το γεγονός πως το 2019 συνολικά αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε πολλά ζώδια, κάτι οι κινήσεις των πλανητών, η αστρολογία εκτιμά, πως για τις επόμενες 7 μέρες (από 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου) ειδικά όσοι έχουν γενέθλια κάποιες συγκεκριμένες μέρες θα δουν πολλές αλλαγές στη ζωή τους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2019

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια συνήθως είναι… ανατομικά προικισμένοι

Όσο και αν ακούγεται απίθανο, η αστρολογία εκτιμά πως το ζώδιο ενός άντρα, μπορεί να επηρεάζει ακόμα και το μήκος και μέγεθος του πέους του!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις  τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Κάνε υπομονή μέχρι το μεσημέρι καθώς  τότε το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει περισσότερο!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ