Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα! Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και  σε βάζει στη διαδικασία να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους κυρίως αυτούς που παρόλο που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον δεν τους βλέπεις συχνά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 8 Ιουλίου 2018

Τα συναισθηματικά και ψυχικά σκαμπανεβάσματα θα χαλάσουν λίγο τη διάθεση σου και θα σε κάνουν απόμακρο/η προς όλους! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα δημιουργήσει μία βαριά ατμόσφαιρα  λόγω των σκέψεων που κάνεις. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα βοηθά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς σου χαρίζει ευχέρεια και ικανότητες στις διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν και άλλα θέματα εκτός από τα οικονομικά τα οποία αξίζουν της προσοχής σου. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει να κρατήσεις τη γνώμη σου και τις απόψεις σου σταθερές αλλά ούτε και να τις επικοινωνήσεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2018

Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις να συζητήσεις μόνο για δουλειά κατά τη συνάντηση σου με τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά το κλίμα μεταξύ σας θα ψυχρανθεί. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018

Σήμερα η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη καθώς θα περιλαμβάνει ραντεβού με λογιστές και επισκέψεις σε τράπεζες  καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σε καλεί να διευθετήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα και να μην τα αφήνεις άλλο σε αναμονή.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 3 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει μία ανησυχία η οποία θα ξεκινήσει από μέσα σου αλλά θα γίνει αντιληπτή και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να  στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 1 Ιουλίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάθε αλλαγή που θα υπάρξει στο ημερήσιο σου πλάνο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις  αυτό τον ευσεβή πόθο πραγματικότητα καθώς όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις να αποδράσεις έστω και για μισή ημέρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα είσαι αρκετά βιαστικός/η και ανυπόμονος/η και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Tι πρέπει να προσέξει το κάθε ένα ζώδιο το μήνα Ιούλιο;

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις ο μήνας Ιούλιος θα ευνοήσει πολύ κάποια ζώδια, ενώ κάποια άλλα μάλλον θα ζοριστούν για λίγο. Όπως και να' χει το κάθε ζώδιο θα πρέπει να προσέξει είτε να μην χάσει ευκαιρίες αυτό τον μήνα, είτε να μην παρασυρθεί και κάνει λάθη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα μετατρέψει την ενέργεια σου σε  ανησυχία και όλο αυτό θα εντείνει την ανάγκη σου να βρεις χρόνο και χώρο αποκλειστικά και μόνο για εσένα. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει μία διάχυτη ανησυχία σχετικά με τα οικονομικά σου ζητήματα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 26 Ιουνίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τα βλέμματα και τον θαυμασμό των άλλων.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018

Η  Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και την κοινωνική σου προβολή. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκό για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να κρατήσεις κοντά σου αυτούς που επιθυμείς περισσότερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ