Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα! Διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018

Η Νέα Σελήνη  που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις κεφάλαια του προηγούμενου διαστήματος που σχετίζονται με δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου. Αν έχεις καλή διάθεση θα καταφέρεις να λύσεις και ένα ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου και μέχρι τώρα σε ταλαιπωρεί ιδιαίτερα.

Ειδικά για ένα ζώδιο το 2019 αναμένεται να είναι η καλύτερη χρονιά

Οι αστρολόγοι θεωρούν πως όσοι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα μπορέσουν να κατακτήσουν πολλούς στόχους τους μέσα στο 2019 και θα γνωρίσουν την επαγγελματική καταξίωση, θα έχουν ερωτικές κατακτήσεις και γενικά η νέα χρονιά θα είναι πολύ τυχερή για αυτούς. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου αλλά και κάποιος στενός σου συνεργάτης να σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η με τα δικά τους ζητήματα και έτσι να παραμελήσεις τελείως τα δικά σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με οικονομικά κέρδη, επιχειρηματικές ιδέες  και συνεργασίες.

Υπάρχουν 4 ζώδια που θεωρούνται τα πιο άτυχα του ζωδιακού κύκλου

Αναποδιές συμβαίνουν στη ζωή όλων και στον καθένα μπορεί να παρουσιαστεί κάποια ατυχία. Ωστόσο σύμφωνα με την αστρολογία, αυτά τα 4 ζώδια συχνά αντιμετωπίζουν εμπόδια και γκαντεμιές στη ζωή τους και για αυτό θεωρούνται τα πιο άτυχα του ζωδιακού.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δείχνει πως  θα προτιμήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου παρά τις βόλτες!  Η αντίθεση που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή να σε ειδοποιήσουν για μία επιπλέον δουλειά που πρέπει να κάνεις την επόμενη ημέρα! 

Για αυτά τα 3 ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας

Εορταστικός μήνας ο Δεκέμβριος και πώς να μην είναι με τον Τοξότη να δίνει ρέστα: Ήλιος (μέχρι τις 21), Νέα Σελήνη (στις 7), Δίας κι Ερμής (από τις 12 και μετά) θα γεμίσουν την ζωή σας φως και το κρεβάτι σας με τρελό, άφθονο σεξ.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου δημιουργώντας σου την ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές, προκειμένου να μπορέσει να βρεις λίγο χρόνο για εσένα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις τη; Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις μέχρι να τα διευθετήσεις. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν είναι πολύ πρόσφορη για διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει λάθη και παραλείψεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις και τις τελευταίες επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα σε προτρέπει να το κάνεις τώρα που είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να επηρεάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου δίνοντας τους ένταση! Αυτό σημαίνει πως θα είναι εύκολο να  χαρείς, να γελάσεις, να θυμώσεις και να εκνευριστείς, όλα όμως θα τα κάνεις με μία δόση υπερβολής! 

Το 2019 θα είναι τυχερό για όσους γεννήθηκαν συγκεκριμένες μέρες & χρονιές

Κάτι ο Δίας στον Τοξότη, κάτι οι λοιπές κινήσεις των πλανητών, πάντως όλοι οι αστρολόγοι συμφωνούν πως το 2019 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλές εξελίξεις και μάλιστα για τα περισσότερα ζώδια, αυτές οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

Το 2019 θα είναι τυχερό για όσους γεννήθηκαν συγκεκριμένες μέρες & χρονιές

Κάτι ο Δίας στον Τοξότη, κάτι οι λοιπές κινήσεις των πλανητών, πάντως όλοι οι αστρολόγοι συμφωνούν πως το 2019 θα είναι μια χρονιά που θα φέρει πολλές εξελίξεις και μάλιστα για τα περισσότερα ζώδια, αυτές οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για να λύσεις καθετί που σε απασχολεί και σχετίζεται με τους άλλους.

Οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές

Κακά τα ψέματα: δεν έχουν όλοι τις ίδιες επιδόσεις στις ερωτικές επαφές τους, καθώς κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους, μπορεί να τους κάνουν περισσότερο συντηρητικούς, βαρετούς ή ακόμα και ξενέρωτους. Όμως σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν τρία ζώδια, που οι άντρες που ανήκουν σε αυτά, έχουν όλα τα φόντα για να χαρακτηριστούν ιδανικοί εραστές.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα είναι πιθανόν να δείχνεις ήρεμος/η και ωραίος/α όμως στο μυαλό σου θα υπάρχουν ανησυχίες, άγχη και ανασφάλειες για θέματα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος, οι οποίες θα κάνουν πάρτι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και αναμοχλεύει έντονα συναισθήματα τα οποία  θα σου δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανησυχία, για αυτό και η προσοχή σου θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε μπορεί να κατευνάσει αυτό το συναίσθημα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς από εκεί θα ξεκινήσουν όλες οι ανήσυχες σκέψεις σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου 2018

Σήμερα είναι μία ημέρα  κατά την οποία θα κινείσαι υποτονικά καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σου αφήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου θα κάνουν έντονη την παρουσία τους με αποτέλεσμα να  διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου εκεί.


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ