Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεάσει πολύ η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων, μια Νέα Σελήνη, στις 23/12 θα σημάνει νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές στη ζωή κάποιων ζωδίων και μάλιστα κάποια από αυτά θα δεχτούν αυτή την επιρροή όλο το 2023!

dgdgfgdfg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Όπως αναφέρει το asibibliou.gr η Νέα Σελήνη πάντα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και επειδή το ζώδιο που πραγματοποιείται, ο Αιγόκερος, κυβερνά τους στόχους, τα όρια και την κατεύθυνση της ζωής μας, είναι το τέλειο φεγγάρι για να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας, τις αποφάσεις μας και να κάνουμε τα σωστά βήματα για την εξέλιξη μας. Ευνοεί τη δημιουργικότητα και τα νέα ξεκινήματα αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε με πρακτικότητα τους νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται, να κάνουμε τα σχέδια μας και να αποφασίσουμε ποιες αλλαγές πρέπει να τολμήσουμε και τι καινούριο πρέπει να μπει στη ζωή μας. Είναι μία φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας και θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να εργαστούμε σκληρά, έξυπνα και με πρόγραμμα για να σημειώσουμε πρόοδο. Οι εύκολες λύσεις, τα υπεραισιόδοξα σενάρια και τα σχέδια που δεν βασίζονται σε υγιείς βάσεις δεν ευνοούνται από τον συντηρητικό και πρακτικό Αιγόκερω. Και επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε τετράγωνο με τον Δία και μπορεί να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να παρασυρθούμε από ουτοπικά σχέδια, καλύτερα να δούμε με σοβαρότητα τις αποφάσεις μας και να μην ονειροβατούμε. Επίσης θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12/2022, οπότε ό,τι νέα ξεκινήματα έχουμε στο μυαλό μας θα πρέπει να τα βάλουμε μπροστά άμεσα ή να κάνουμε τώρα την προπαρασκευή τους και να τα θέσουμε σε εφαρμογή μετά τις 18/01/2023 που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 1η μοίρα και 33 λεπτά του Αιγόκερου και επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος, ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η δεύτερη στη σειρά που πέφτει στην 1η πρώτη μοίρα και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι τρεις επόμενες που ακολουθούν μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 αφορούν και πάλι την 1η μοίρα των ζωδίων στα οποία πραγματοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά όσοι έχουν γεννηθεί στις 4 πρώτες ημέρες των ζωδίων τους θα κληθούν να κάνουν κάποιο νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία Νέα Σελήνη του έτους πραγματοποιείται στον φιλόδοξο 10ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά στην καριέρα, στα επαγγελματικά, στη δημόσια εικόνα, στη φήμη σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές και επιτέλους να καταξιωθείτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας, να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας και να δείξετε τι αξίζετε. Η φήμη σας θα επηρεαστεί θετικά και θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου. Το φεγγάρι σας ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και για κάποιους δείχνει αλλαγή κατεύθυνσης στην πορεία της καριέρας τους ή χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Μη φοβηθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας και μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για να προετοιμάσετε μια νέα αρχή. Περιποιηθείτε το βιογραφικό σας, επικεντρωθείτε σε άτομα και φίλους που πιστεύουν σε εσάς και τα όνειρα σας και διαφημίστε τη δουλειά και τα ταλέντα σας. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη αν ψάχνετε δουλειά, στείλτε βιογραφικά, κάντε γνωστό σε φίλους και γνωστούς το τι αναζητάτε και μην σταματάτε την προσπάθεια που μπορεί να σας πάει πιο κοντά στους στόχους σας. Επίσης, ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, ο οποίος από τις 20/12 επισκέπτεται το ζώδιο σας και λειτουργεί βοηθητικά να θέσετε τους στόχους σας και να επικεντρωθείτε στα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον. Όμως υπάρχει και ένα αγκάθι, ο Δίας μπορεί να σας κάνει υπερφίαλους, τεμπέληδες και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία και στα λόγια. Για να έχετε επιτυχία θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε, ποιος είναι ο ακριβής σας στόχος και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Βασιστείτε στην εργατική σας φύση, φτιάξτε το πλάνο σας, μην παρασύρεστε από τους ευσεβείς σας πόθους ή τις εύκολες λύσεις και μείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η μέχρι την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 7ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο του Αιγόκερου και δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό το φεγγάρι φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δίνει ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές, αρκεί όμως να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα δώσετε ένα τέλος και θα κάνετε μια νέα αρχή πιο γόνιμη και αληθινή με νέα άτομα που θα μπουν τώρα στη ζωή σας και θα σας ανανεώσουν. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί θα αφεθείτε, θα είστε πιο ανοιχτοί και θα δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η Νέα Σελήνη να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ένα νέο ξεκίνημα όμως μπορεί να γίνει και σε μια επαγγελματική συνεργασία ή να παραταθεί μια σύμβαση ή ένα συμβόλαιο που έχετε ήδη υπογράψει. Είναι ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα, για να ξεκινήσετε νέα μονοπάτια, για προσωπικές πρωτοβουλίες, για να τολμήσετε να δείξετε τον εαυτό σας και να φέρετε στο φως την αληθινή σας προσωπικότητα. Όποιο και να είναι το ζητούμενο σας θα τα καταφέρετε! Με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας, αλλά και με ωριμότητα και πρόγραμμα θα βγείτε κερδισμένοι. Αν τώρα δείτε ότι κάποια σημαντικά άτομα για εσάς αντιδρούν και στέκονται εμπόδιο στις προσπάθειές σας, τότε απομακρυνθείτε όσο μπορείτε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε ποιοι είναι οι λόγοι που αντιδρούν έτσι. Ιεραρχήστε τις προσδοκίες σας και συνεχίστε με όσους καταλαβαίνουν το όραμα σας. Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η μέχρι την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στην οικογένεια, στο σπίτι, στο παρελθόν, στις ρίζες και στις συναισθηματικές ευαισθησίες σας και τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε μια ανακαίνιση στον χώρο που μένετε, μια μετακόμιση, να εργαστείτε από το σπίτι ή και να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και τα έχετε κρύψει κάτω από το χαλάκι, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Επειδή το φεγγάρι ευνοεί τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα, αδράξτε την ευκαιρία και κάντε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε, αφού είναι μια καλή περίοδος για επισκευές ή αναδιακόσμηση του χώρου σας, ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο, είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που να σας αρέσει πολύ, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η μέχρι την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη, σε τετράγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία, γράφει το όνομα σας και αν μη τι άλλο σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Αν έχετε γεννηθεί στις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, δηλαδή για έναν χρόνο, δίνοντας σας μοναδικές ευκαιρίες να αλλάξετε ολόκληρη τη ζωή σας αν το επιθυμείτε. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τον απολογισμό σας και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Να δείτε κατάματα ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στη ζωή σας, ποιοι σας εξελίσσουν και ποιοι σας κρατούν στάσιμους. Είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στο 2023. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει το πράσινο φως να αφήσετε τα λάθη του παρελθόντος πίσω σας και να ανανεωθείτε, οπότε κάντε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στην εμφάνισή σας. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και θα έχετε κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα, αλλά και ισχυρούς σύμμαχους στο πλευρό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να επεκταθείτε και να αποδείξετε σε όλους την αξία σας και τα ταλέντα σας, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Με πρόγραμμα, ρεαλιστικά σχέδια και σταδιακές κινήσεις, η επιτυχία είναι μπροστά σας. Θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε και με συμμάχους τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας, είναι σαν να πέφτουν όλοι οι προβολείς πάνω σας και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας όσοι είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση και μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να συζήσετε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση και ήσασταν πληγωμένοι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη σε άλλη αγκαλιά.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τη 0η μέχρι την 4η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.