Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν έναν Αύγουστο γεμάτο έρωτα και πάθος

O Αύγουστος θα φέρει ερωτική εύνοια με άρωμα από το παρελθόν σε 4 ζώδια.

srtetretreterter ZΩΔΙΑ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023, ΕΡΩΤΑΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σουλατσάρουν στον 5ο οίκο του χάρτη σας, στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τον έρωτα, τη χαρά, το φλερτ, την απόλαυση, την διασκέδαση. Πέφτετε με τα μούτρα στα ερωτικά σας και αναπληρώνετε τον χαμένο χρόνο. Επιθυμείτε να γευτείτε κάθε στιγμή μέχρι την τελευταία της σταγόνα, και ζείτε έναν έρωτα που σας θυμίζει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος σας και σας κάνει τώρα να βλέπετε με ένα διαφορετικό μάτι τα αισθηματικά σας. Είναι βέβαιο ότι στην πορεία του μήνα θα θελήσετε να πάρετε κάποιο ρίσκο για τα ερωτικά σας και πολλές φορές οι εξελίξεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Είναι αλήθεια όμως ότι στο τέλος του Αυγούστου θα πείτε «Ναι, στα ερωτικά μου στάθηκα γουρλής αυτόν τον μήνα».

ΤΑΥΡΟΣ

Η δίψα σας τον Αύγουστο είναι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να σπάσετε τα δεσμά της μονοτονίας και να νιώσετε, να ζήσετε, να δώσετε την ψυχή σας στα αισθηματικά. Ο έρωτας έρχεται με άρωμα παρελθόντος, πολλά υποσχόμενος, με προτάσεις και διάθεση για να γεφυρώσει κάθε χάσμα. Ο Δίας από το ζώδιο σας σας κάνει να νιώθε ότι αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και νιώθετε πιο τυχεροί και σίγουροι! Ό,τι έχετε βάλει στο μάτι μπορεί να γίνει πράξη, σίγουρα όμως ο έρωτας κατά κάποιο τρόπο αυτό τον μήνα θα σας βγάλει και από την βολή σας. Αυτό σημαίνει ότι αλλιώς μπορεί να σχεδιάζατε τη ζωή σας και το μέλλον σας και τώρα θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

ΛΕΩΝ

Πρώτοι στην λίστα της ερωτικής εύνοιας είστε οι Λέοντες και ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις 12 – 13 Αυγούστου όπου ανήμερα γενεθλίων σας το Άστρο της Αφροδίτης έρχεται για να φέρει ερωτική αναγέννηση και εκπλήρωση στις επιθυμίες σας. Ναι ο Αύγουστος είναι μαγευτικός, αισθησιακός, εκπληρώνει όνειρα και επιθυμίες και πολλά από αυτά που έρχονται τώρα στο πιάτο και τα γεύεστε, συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με το παρελθόν σας! Σε αυτό τον μήνα όμως θα είναι χαρακτηριστικό και το στοιχείο της ανατροπής, ή και του αλλόκοτου έρωτα που σας ανατρέπει τα δεδομένα … Ο έρωτας μπορεί να έχει και άστατη μορφή, κάτι το οποίο και δεν θα το καταλάβετε από την αρχή! Όπως και να έχει ο Αύγουστος έχει τις ερωτικές του εκπλήξεις, τα ξαφνιάσματά του και… παίρνετε την ρεβάνς σας από μία ερωτική ιστορία του χτες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκετε στους τυχερούς στον έρωτα για τον Αύγουστο. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη (ανάδρομη) από τον Λέοντα ξυπνούν την ερωτική φλόγα και το πάθος που σιγοέβραζε εδώ και καιρό μέσα σας. Η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει και η σεξουαλική ζωή αρχίζει να αναθερμαίνεται. Ο Άρης από την Παρθένο σας παροτρύνει να ξεφύγετε από τα στερεότυπα και να τολμήσετε, να διεκδικήσετε, να κατακτήσετε προπάντων όμως να ζήσετε νέες εμπειρίες. Ο Δίας από τον Ταύρο είναι ο τυχερός άσσος στο μανίκι σας που σας δίνει στο πιάτο την τυχερή εξέλιξη που περιμένατε στα αισθηματικά σας. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου δεν θα λείψουν και οι ώριμες αποφάσεις για δέσμευση. Ο Αύγουστος θα φέρει για πολλούς τον/την σύντροφο που έχει έρθει για να μείνει.