Από σήμερα και μέχρι τις 5 Μαΐου ο ερωτισμός θα χτυπήσει κόκκινο για 3 ζώδια

Αυτό το διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, μεταδίδοντας μια ανάλαφρη διάθεση και εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία.

tyrrt 0 ZΩΔΙΑ, ΑΡΠΙΛΙΟΣ 2023, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Δίδυμοι, ΕΡΩΤΑΣ, φλερτ

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr ηΑφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων μάς καλεί να αγκαλιάσουμε τον ανάλαφρο εαυτό μας, να βγούμε από το σπίτι, να προγραμματίσουμε εξόδους, να πειραματιστούμε και να φλερτάρουμε. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για φλερτ, συναντήσεις, νέες γνωριμίες, ταξίδια και εκδρομές. Ποια ζώδια θα νιώσουν στο έπακρο τη θετική επιρροή της και θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει;

Δίδυμοι

Είναι βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάμψετε και θα ξεχωρίσετε, αφού θα είστε άκρως ελκυστικοί στους γύρω σας και θα εκπέμπετε γοητεία και χάρη. Η Αφροδίτη σάς βοηθά σε κάθε είδους σχέση. Αν έχετε απομακρυνθεί από αγαπημένα πρόσωπα, να έχετε ψυχρανθεί με το ταίρι σας ή έχετε διαφορές με άτομα του περιβάλλοντός σας, τώρα είναι η ευκαιρία σας να επανορθώσετε και να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία σε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν ζορίσει.

Λέων

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για γνωριμίες, εξόδους, νέες παρέες και γενικώς για ανανέωση του κοινωνικού σας περίγυρου. Επίσης, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται, ενώ στα ερωτικά σας θα καταλάβετε πως έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που σας καταλαβαίνει και σας κατανοεί.

Τοξότης

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, αυτόν των διαπροσωπικών σχέσεων και του γάμου. Ετοιμαστείτε για ένα άκρως ερωτικό διάστημα, καθώς θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να λύσετε όποιες διαφορές είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Μάλιστα, θα αποφεύγετε με τρόπο τις εντάσεις, ενώ δεν θα διστάζετε να κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να βρείτε τις σωστές ισορροπίες. Σε περίπτωση που δεν έχετε ταίρι, η γοητεία σας θα έλξει το άτομο που επιθυμείτε.