Αύριο 20/4 μια σπάνια υβριδική έκλειψη φέρνει καρμικές αλλαγές για 4 ζώδια

Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 στις 07:14 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια δυνατή Ηλιακή έκλειψη και αρκετά σπάνια αφού είναι υβριδική. Οι υβριδικές Ηλιακές εκλείψεις είναι οι πιο σπάνιες και κατά την αρχαιότητα τις συνόδευαν πολλές δεισιδαιμονίες, καθώς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το εντυπωσιακό φαινόμενο. Και ως γνωστόν ό,τι δεν εξηγείται τρομάζει…

fgdgfgdf 1 ZΩΔΙΑ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΛΕΙΨΗ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29 μοίρες και 50 λεπτά του Κριού και επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που ο Ήλιος τους βρίσκεται από τις 26 έως τις 29 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες στα συγκεκριμένα ζώδια. Δευτερευόντως, επηρεάζονται οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που ο Ήλιος βρίσκεται από τη 0η έως την 3η μοίρα ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης στα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές; Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 20/04 στο ζώδιο σας επηρεάζει την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας για τους επόμενους 6 μήνες, κατά τους οποίους θα κληθείτε να αφήσετε πίσω σας φόβους και ανασφάλειες, να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε, τι έχετε κάνει και τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να προοδεύσετε. Και βέβαια οι αλλαγές δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού μέχρι και τον Μάρτιο του 2025 οι εκλείψεις θα αφορούν τον δικό σας άξονα και θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ριζικές και μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, από τις σχέσεις σας μέχρι τη νοοτροπία σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για νέα δεδομένα. Μην αποθαρρύνεστε αν τώρα τα βλέπετε όλα θολά και μπερδεμένα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Στο μέλλον θα υπάρξουν ευκαιρίες πολλές, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες να αναβαθμίζετε την εικόνα σας και να επενδύετε στο όνομα σας. Θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας και θα επιθυμείτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Θα ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας που ίσως για κάποιο διάστημα τον είχατε εγκαταλείψει και θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και θα βάλετε προτεραιότητα ό,τι εκφράζει εσάς και σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Βέβαια, ίσως δείξετε και ένα πιο εγωιστικό πρόσωπο που θα πληγώσει κάποιους, αφού θα έχετε αυξημένες φιλοδοξίες και πολλές απαιτήσεις από τους άλλους. Θα είστε διατεθειμένοι να φτάσετε το μαχαίρι στο κόκαλο για να διεκδικήσετε αυτό που πιστεύετε ότι σας αξίζει και δεν θα συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Θα κυνηγάτε με πάθος τα όνειρα σας και την ευτυχία σας. Όμως η όψη της Ηλιακής έκλειψης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βγάλει τον κακό σας εαυτό και να σας τυφλώσει ο εγωισμός και η έπαρση και τελικά μαζί με τα ξερά να κάψετε και τα χλωρά. Δεν χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε τύραννο για τους γύρω σας, ούτε να τραβάτε το σχοινί μέχρι να σπάσει. Σκεφτείτε με ωριμότητα και λογική τους στόχους σας, απαλλαγείτε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το με ευγένεια και ψυχραιμία. Διότι αν αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο μπορεί να οδηγηθείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σε αλλαγές που θα μετανιώσετε.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 26 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες. Επίσης αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή τον Υδροχόο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 20/04 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού και ίσως φέρει αλλαγές στον άξονα οικογένειας-καριέρας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ευκαιρία στη δουλειά, άλλοι μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να έχετε χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Με την έκλειψη αυτή μπορεί να ψυχανεμίζεστε ότι υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα, αλλά κάποιοι να σας σαμποτάρουν ή να μπαίνουν εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Ή μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες ή προϊσταμένους ή και άτομα της οικογένειας σας που προσπαθούν να παίξουν παιγνίδια εξουσίας και δύναμης στην πλάτη σας και να ξεσπάτε. Δεν χρειάζεται όμως ούτε να αναστατώνεστε ούτε να θυμώνετε, αλλά να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και των αντιδράσεων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη διάθεση σας, βάλτε τα όρια σας και σκεφτείτε καλά τι θα σας έκανε ευτυχισμένους. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να αλλάξετε. Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος κάποιων καταστάσεων που δεν λειτουργούν υπέρ σας και σας ανοίγει νέους δρόμους για την εξέλιξη σας. Οπότε αφήστε την γκρίνια και κάντε τα σχέδια σας. Δεν υπάρχει πίεση να γίνουν όλα τώρα, εξάλλου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μία μέρα μετά την έκλειψη και φρενάρει τις εξελίξεις μέχρι τις 15/05. Όμως εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να συζητήσετε, να οργανωθείτε και μόλις ο Ερμής επιστρέψει στην ορθή πορεία του ξεκινήστε τα βήματα για την πρόοδο σας. Έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε αποφάσεις και να επιλέξετε τις σωστές ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα σας οδηγήσουν στην αναγνώριση και την επιτυχία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 26 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες. Επίσης αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή τον Υδροχόο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και οι αλλαγές μάλλον είναι αναπόφευκτες, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το πώς σχετίζεστε με τους άλλους και θα περάσετε από κόσκινο μία προς μία όλες τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και όποια δεν λειτουργεί σωστά και δεν σας εξελίσσει θα προσπαθήσετε να την κάνετε να δουλέψει και να βάλετε τα όρια σας. Αν δεν αποδώσουν οι προσπάθειες σας και δεν βελτιωθούν τα πράγματα, τότε θα δώσετε ένα οριστικό τέλος. Έχετε βαρεθεί τα λόγια, τις υποσχέσεις και τελικά να μην γίνεται τίποτα και δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε άλλα περιθώρια. Θα κρατήσετε πλέον στη ζωή σας μόνο αυτούς που σας σέβονται και σας εκτιμούν και θα δημιουργήσετε χώρο να έρθουν άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι στη ζωή σας για να σχετιστείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Αν κάτι τελειώσει με αυτή την έκλειψη, σημαίνει ότι πλέον δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας, άρα και το να το παρατείνετε απλώς σας πηγαίνει πίσω. Μόνο που χρειάζεται προσοχή ο χρόνος που θα πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το πότε θα τις ανακοινώσετε. Επειδή την επόμενη ημέρα της έκλειψη ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα, να μην σας πιάνει παρόρμηση και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, διότι μπορεί να τις μετανιώσετε στη συνέχεια. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του παρατηρήστε, αξιολογήστε και περιμένετε για το «φιρμάνι» μετά τις 15/05 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε θέματα οικονομικών ή μπορεί η αφορμή για κάποιες προστριβές σε σχέσεις και συνεργασίες να είναι τα οικονομικά.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 26 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες. Επίσης αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή τον Υδροχόο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και της εργασίας επηρεάζει η πρώτη έκλειψη της χρονιάς που πραγματοποιείται στις 20/04 στον Κριό και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να πάρετε απόφαση να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στον χώρο σας. Ή να θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή διαφορετική διακόσμηση. Άλλοι μπορεί να φτιάξετε βαλίτσες για το εξωτερικό, διότι για παράδειγμα μπορεί να πάτε για σπουδές σε μια ξένη χώρα ή για να εργαστείτε εκεί. Ή μπορεί να αποκτήσετε ένα παιδάκι και να πρέπει να πάτε σε μεγαλύτερο σπίτι ή να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας και να θέλετε να μετακομίσετε ή να αποκτήσετε ένα εξοχικό. Δεν θα γίνουν όλα αυτά αύριο, αλλά σε διάστημα ενός εξαμήνου, καθώς τόσο διαρκεί και η επιρροή της έκλειψης. Υπάρχουν βέβαια και τα κακά σενάρια, να δείτε για παράδειγμα ότι ο γάμος ή μια σχέση σας δεν πάει καλά και να αποφασίσετε να χωρίσετε και να πρέπει να βρείτε νέα κατοικία ή να βγάλει προβλήματα το σπίτι που μένετε και να πρέπει να το εγκαταλείψετε άρον άρον. Υπάρχει και η περίπτωση να θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να φεύγετε από το πατρικό σας ή να επιστρέφετε εκεί, διότι μπορεί κάποιος συγγενείς σας χρειάζεται τη βοήθεια σας. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στον χώρο που εργάζεστε, αν για παράδειγμα η εταιρεία που δουλεύετε αλλάξει έδρα. Πολλές φορές οι εκλείψεις μας ξεβολεύουν, αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε μόνοι μας να δραστηριοποιηθούμε. Ακόμη, αυτή η έκλειψη μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει. Επίσης, θα πρέπει να βρείτε και μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική-οικογενειακή σας ζωή. Αν κάποιος τομέας πλεονεκτεί στον χρόνο και την ενέργεια που του διαθέτετε, ο άλλος θα ατροφεί σιγά-σιγά και θα συρρικνώνεται και όπως καταλαβαίνετε θα δημιουργούνται παράπονα και αντιδράσεις. Και επειδή αυτή η έκλειψη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσπαθήστε να μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας απέναντι στους άλλους μόνο και μόνο για να γίνει αυτό που θέλετε εσείς. Εξάλλου οι χειριστικές συμπεριφορές είναι εξαντλητικές και κουραστικές τόσο για αυτούς που τις δέχονται όσο και για αυτούς που τις σχεδιάσουν και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντληθείτε ψυχολογικά και έχετε περαιτέρω εντάσεις.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 26 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου σε αυτές τις μοίρες. Επίσης αν έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή τον Υδροχόο από τη 0η έως την 3η μοίρα.

Πηγή: asibiliou.gr