Δείτε ποιες μέρες του Ιουνίου είναι ευνοϊκές και ποιες “δύσκολες” για κάποια ζώδια

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και επίσημα και η αστρολόγος Άση Μπίλιου εκτιμά πως ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι μάλλον... θετικός για τα περισσότερα ζώδια, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

grtert ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

Σε άρθρο της στο asibiliou.gr αναφέρει πως καταρχάς απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά τόσο από τις εκλείψεις όσο κι από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που γυρίζει ορθός στις 04/06/2022. Έτσι σταδιακά μπορούμε να σχεδιάσουμε τα νέα ξεκινήματα και να ολοκληρώσουμε σχέδια και συζητήσεις που καθυστερούσαν μέσα στον Μάιο. Στις 14/06/2022 έχουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, που μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων με μια διαφορετική οπτική. Παρόλα αυτά, τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο καλά θα κάνουμε να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, καθώς στην Πανσέληνο αυτή εμπλέκεται ο Ποσειδώνας που δημιουργεί προσωρινά ομιχλώδεις συνθήκες. Οι σχέσεις, ιδίως οι ερωτικές, θα έχουν αρκετό σασπένς τον Ιούνιο, καθώς στις 12/06/2022 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό φέρνοντας απρόβλεπτες και ξαφνικές καταστάσεις, ενώ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στις 18/06/2022 θα δείξει αν υπάρχει μέλλον σε νέες γνωριμίες που κάναμε το προηγούμενο διάστημα. Στις 21/06/2022 έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού. Στις 28/06/2022 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που μας καλεί να βάλουμε μπροστά τα νέα μας σχέδια και να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις;

Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Ιουνίου, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.