Για τρία ζώδια αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλές προκλήσεις και ζόρια

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για εξασφάλιση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία, ωστόσο, μολονότι οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας (τρίγωνο Ουρανού - Άρη, σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα) είναι γενικά ευνοϊκές, υπάρχουν και τρία ζώδια που θα ζοριστούν αρκετά αυτές τις ημέρες.

gertreteter ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΖΟΡΙΑ, ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με το marieclaire.gr όλοι μας τελευταία έχουμε περάσει πολλά. Το γεγονός πως τα καταφέραμε μέχρι εδώ αποδεικνύει τη δύναμή και τις ικανότητές μας. Η εποχή του Υδροχόου έχει ξεκινήσει και μας δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Ο Κρόνος – ο πλανήτης των συνεπειών και του κάρμα – πιέζει καταστάσεις και μας αναγκάζει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κι αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τότε ίσως η πίεση που νιώθετε να είναι μεγαλύτερη, τουλάχιστον την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ίσως συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ νοιάζεστε για κάτι. Με σκοπό να διατηρήσετε τη συναισθηματίκη σας επένδυση σε αυτό, ίσως θυσιάσετε άλλα σημαντικά πράγματα για εσάς, να κάνετε εξαιρέσεις που δεν θέλετε απόλυτα και να επενδύετε περισσότερη ενέργεια από όση θα χρειάζοταν κανονικά. Πρέπει, όμως, να θυμάστε: Όσο περισσότερο αφήνετε τα όριά σας να καταπατώνται τόσο πιο δύσκολα μπορείτε να χτίσετε ξανά. Κερδίστε ξανά τις δυνάμεις σας πίσω. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το αναγκαίο και όχι οι συνεχείς υποχωρήσεις.

Καρκίνος

Μαθαίνετε πώς να χτίζετε ξανά τις σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Αν και δείχνουν σταθερές, υπάρχουν ορισμένα πολύ λεπτά σημεία τα οποία πρέπει να επαναπροσδιορίσετε, ώστε να αποφύγετε τη συντριβή. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, αλλά αυτές τις ημέρες ίσως καταφέρετε να συμβιβαστείτε με το γεγονός πως ό,τι σας κουράζει και σας κρατά πίσω μπορεί να φύγει από τη ζωή σας. Η ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο άτομο γίνεται πιο έντονη και καθώς σκέφτεστε βαθύτερα την κατάσταση ίσως ανακαλύψετε μια αλήθεια που δεν είχατε ποτέ πριν παρατηρήσει. Αν μπορείτε να «δουλέψετε» αυτή την νέα κατάσταση και να λύσετε το ζήτημα τότε η σχέση σας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν όχι, τότε αφήστε τη πίσω και προετοιμαστείτε για τα καινούρια που έρχονται.

Αιγόκερως

Στην καρδιά των φόβων σας φτάνετε αντιμετωπίζοντας όλες τις ανασφάλειές σας. Οι σκέψεις που σας κρατούν πίσω παίρνουν το πάνω χέρι αυτές τις ημέρες, αλλά, αν καταφέρετε να εκφράσετε αυτούς τους φόβους και να τους συζητήσετε τότε θα καταλάβετε πως δεν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη. Καμιά φορά και μόνο το να ακούτε τους φόβους σας, μπορεί να τους κάνει πιο αδύναμους. Αν είστε σε θέση (και θέλετε, φυσικά) να ξεπεράσετε τον φόβο και την ανασφάλειά της, θα δείτε πως η δική σας δύναμη και πίστη ξεπερνά κάθε όριο.