Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018

zsdia 1 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ, σήμερα

Κριός

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου καθώς υπάρχουν και κάποιες ημέρες που ακόμα και εσύ έχεις ανάγκη να χαμηλώσεις ταχύτητα και να ρίξεις λίγο τους ημερήσιους τόνους. Η Σελήνη βρίσκεται  στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  μπορεί να σου φέρει ένα οικονομικό μπόνους από κάποιον τρίτο ή από μία επιχειρηματική δραστηριότητα! Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή, καθώς μπορεί να εκτιμήσεις λάθος κάποιες καταστάσεις ιδιαιτέρα σε οικονομικά ζητήματα λόγω της σιγουριάς που νιώθεις.  

Σήμερα  θα έχεις μία τάση για υπερβολές και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, όμως θα βρεις τρόπο να τις κερδίσεις ακόμα και αν έχεις άδικο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα εμφανιστεί ξανά μπροστά σου με νέα δεδομένα.

 

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις την παρέα των φίλων σου καθώς εκείνοι θα είναι το αγχολυτικό σου. Η Σελήνη βρίσκεται τους Ιχθύς και ευνοεί συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και συλλογικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους- κλειδιά, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η ημέρα θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και θα παρατηρήσεις πως θα  είσαι ιδιαίτερα αγαπητός/η στον περίγυρό σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις καθώς η σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κοντά σου και κόλακες οι οποίοι θα σε μπερδέψουν με τα λόγια τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε φίλους σας, καθώς θα είσαι τόσο απαραίτητος/η στο φιλικό σου περίγυρο που θα είναι δύσκολο να σε αφήσουν σε ησυχία. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επαφές με τους φίλους σου θα κρύβουν και γνωριμίες έκπληξη για την αισθηματική σου ζωή!

Δίδυμοι

Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι η καριέρα σου και μόνο αυτή καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εγείρει θέματα επαγγελματικής αναγνώρισης. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και τις ικανότητες. Μία συζήτηση με κάποιον ανώτερο σου στη δουλειά μπορεί να σε ωφελήσει ιδιαίτερα καθώς ο Θεός της τύχης δεν θα σε αφήσει  παραπονεμένο/η. Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις τις παγίδες καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως σήμερα εκτός από πραγματικούς θησαυρούς/ευκαιρίες θα υπάρξουν και «άνθρακες» οι οποίοι θα σε αποσυντονίσουν.  Μην αφήσεις την κρίση σου να πέσει θύμα πλάνης  αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος απόφαση σε επαγγελματικά ζητήματα.

Μία κοινωνική υποχρέωση που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου θα σας φέρει στο προσκήνιο και μάλιστα για τους σωστούς λόγους καθώς όπου και να πάτε θα τραβήξετε τα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με κοινωνικό στάτους και κύρος θα σε διεκδικήσει.

Καρκίνος

Σήμερα στο μυαλό σου θα τριγυρίζει η ιδέα μιας μικρής απόδρασης είτε κυριολεκτικής είτε διανοητικής προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βάλει στη διαδικασία να μη μείνεις λεπτό σπίτι αλλά να αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το  Σκορπιό θα διευκολύνει την επικοινωνία σου και θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.  Αν έχεις κάποια δουλειά που να σχετίζεται με το εξωτερικό ή κάποιο άνθρωπο που ζει εκεί σήμερα μπορεί να έχεις πολύ καλά νέα  σχετικά με αυτό.  Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι η τάση που θα έχεις να είσαι αφηρημένος/η καθώς μπορεί να ξεχάσεις ραντεβού, συναντήσεις αλλά και τα πράγματά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει αταξία αλλά θα είναι προσωρινή!

Σήμερα  μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα τον/ην πείσει να σου κάνει το χατίρι που θέλεις μιας και θα έχεις ιδιαίτερα επικοινωνιακά ταλέντα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίγεις πολλά μέτωπα στον αισθηματικό τομέα καθώς δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μαθευτούν!

Λέων

Οι σκέψεις σου θα σου δημιουργήσουν συναισθηματικό αδιέξοδο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά και να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το  Δία  από το Σκορπιό θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους, οι οποίοι θα σου δείξουν με έμπρακτο τρόπο πως είναι η «οικογένειά» σου και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα.  Η Σελήνη κάνει και μία όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα και αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε οικονομικά λάθη. Πρόσεξε τις επαφές σου με την εφορία και δημόσιους οργανισμούς ιδιαίτερα αν διαπραγματεύεσαι ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά.

Σήμερα  θα  έχεις την ικανότητα να διαισθάνεται τι θέλει να ακούσει ο/η σύντροφός σου και να του λες ακριβώς αυτό που θέλει με αποτέλεσμα να γίνεις ο/η καλύτερος/η σύντροφος του κόσμου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί με γρήγορους ρυθμούς λόγω πάθους!

Παρθένος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασιών θα σε απασχολήσουν σήμερα ακόμα και άθελα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει στο μυαλό σου ένα στενό σου συνεργάτη ή και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα νιώσεις πως έχεις ανάγκη τη γνώμη τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες! Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να πηγαίνεις με «κλειστά μάτια» καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει το ιδανικό τοπίο για να προκύψουν παρανοήσεις και λάθη. Μείνε μακριά από οτιδήποτε σου φανεί πολύ καλό για να είναι αληθινό, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με μία νέα συνεργασία. 

Σήμερα  θα έχεις την τάση να «παραποιήσεις» κάτι που θα πεις στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να τον/ην πείσεις για κάτι που θέλεις, όμως να ξέρεις πως αυτό ενέχει ρίσκο καθώς μπορεί να σε αντιληφθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ακούσεις λόγια από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και περίμενε να δεις πράξεις.

 

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις που θα φέρει μαζί της η ημέρα θα είναι πολλές καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να κάνεις εργασιοθεραπεία!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το  Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία στη δουλειά με το ανάλογο οικονομικό  δώρο και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως  μπορεί να υπάρξει μία θολή κατάσταση στο εργασιακό περιβάλλον, η οποία δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Μην εμπιστευτείς  ανθρώπους που συναναστρέφεσαι για εργασιακούς σκοπούς «ελαφρά τη καρδία» και μείνε μακριά από  οτιδήποτε λάμπει καθώς δεν θα είναι χρυσός.

Σήμερα  θα έχεις τον τρόπο να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει σε κάτι που θέλεις αλλά προσπάθησε να μην του/ης πεις ψέματα καθώς ο σκοπός δεν θα αγιάσει τα μέσα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός

Η ημέρα θα τονίσει την ανάγκη σου να εστιάσεις σε κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου δώσει το έναυσμα να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου αλλά και την ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο σου θα  σου χαρίζει εύνοια σε αισθηματικά θέματα και δεν αποκλείεται να φέρει στο διάβα σου  κρυφούς θαυμαστές σου! Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου λέει να μην ανοίγεσαι καθώς πολλά από αυτά που θα ακούσεις σήμερα θα έχουν μία δόση υπερβολής. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις καταχρήσεις καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια!

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο φρόνιμος/η, και αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση αυτό θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου, για αυτό χρειάζεται να επανέλθεις στην τάξη! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς ο Ποσειδώνας δεν θα σε αφήσει να  βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Τοξότης

Η Σελήνη  βρίσκεται στους Ιχθύς και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις σχετικά με αυτό  ή με την οικογένειά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα σε βοηθήσει να  φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε δουλειά και αν έχεις,  μιας και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Ακόμα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα στο σπίτι σου που σήμερα θα αποτελέσει το καταφύγιό σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα  υποδηλώνει πως θα προκύψει μία δουλειά στο σπίτι η οποία σχετίζεται με υδραυλικά ζητήματα ή με το νερό  και θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα.

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου όμως να ξέρεις πως αν μείνετε σπίτι παρέα θα περάσετε πολύ καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα πει πολλά και μπορεί να σε μπερδέψει λίγο, για αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα άμεσα.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει γύρω σου αρκετό κόσμο από το συγγενικό και όχι μόνο περιβάλλον σου, καθώς η ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι έντονη! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα εντείνει τη δημοτικότητα σου και θα φέρει γύρω σου ανθρώπους που θέλουν την παρέα σου. Η αισιοδοξία σου και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα θα βοηθήσει εκτός από εσένα και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει  πως μπορεί να υποπέσεις σε κάποιες υπερβολές, όσον αφορά αυτά που θα πεις αλλά και αυτά που θα ψωνίσεις! Πρόσεξε καθώς και τα δύο είναι ικανά να σε βάλουν σε μπελάδες.

Σήμερα απόφυγε να μεταφέρεις κάτι στον/τη σύντροφό σου για το οποίο δεν είσαι σίγουρος/η καθώς το «χαλασμένο τηλέφωνο» δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του/ης και θα σε εκπλήξει!

Υδροχόος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι προσκολλημένος/η σε οτιδήποτε σχετίζεται με υλικά αγαθά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει μανία να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες ή κάποιο μπόνους που θα σου δώσουν στη δουλειά. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου λέει να μην είσαι άπληστος/η! Υπάρχει ο κίνδυνος να ρισκάρεις κάτι που έχεις σίγουρο και αφορά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, για να ακολουθήσεις  μία πρόταση  η οποία μπορεί να ακούγεται πολύ πιο συμφέρουσα, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρη!

Σήμερα  καλό θα ήταν να μην πιέσεις για κάτι τον/τη σύντροφό σου γιατί  είναι πιθανόν να ξεκινήσει να σου λέει ανακρίβειες προκειμένου να καταφέρει να σε πείσει! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ με κάποιον/α θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά αν θέλεις να δώσεις περαιτέρω σημασία θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ καλά αυτά που θα ακούσεις!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο με διάφορους τρόπους κατά κύριο λόγο ευνοϊκούς, μιας και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα είναι ευθαρσώς υπέρ σου! Νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, νέες προτάσεις για συνεργασία ή ακόμα και ένα ταξίδι είναι μέσα στις πιθανότητες της ημέρας, η οποία δουλεύει για εσένα!  Βέβαια παραμύθι χωρίς δράκο δεν γίνεται και το ρόλο του δράκου θα τον παίξει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.  Πρόσεξε ιδιαίτερα τους κόλακες και πρόσεξε μην επενδύσεις πάνω σε μία σχέση ή συνεργασία που δεν θα είναι σταθερές, καθώς η ημέρα ευνοεί τις πλάνες και θολώνει την κρίση.

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό επεδίωξε να συναντηθείς μαζί του/ης και να γεμίσετε τον κοινό σας χρόνο με αγάπη, στοργή και  φροντίδα! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε αυτά που θα ακούσεις από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​