Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019

gadsfng ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ ΑΣΤΡΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις περιβάλλοντος με πρόσωπα του οικογενειακού. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να επικρατήσει ασυνεννοησία και συγκρούσεις στην οικογένεια και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα απωθημένα και την διάθεση να επιβληθείς ή να σου επιβληθούν οικεία πρόσωπα.

Σήμερα οι δυσκολίες στην επικοινωνία και οι χειριστικές διαθέσεις μπορεί να εκτοξεύσουν την νευρικότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή, οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες για να εξελιχθεί. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία για σένα είναι σημαντική. Εμπόριο, διαδίκτυο και δημόσιες σχέσεις σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό και το έλλειμμα συνεννόησης που μπορεί να γίνει έντονο στην καθημερινότητα και να δημιουργήσει προβλήματα εργασιακό επίπεδο. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις με  κοντινά πρόσωπα καθώς τα παιχνίδια εξουσίας κυριαρχούν.

Σήμερα άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη μέρα και επικεντρώσου στο πάθος, διαφορετικά η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει, καλό είναι να μην αφήσεις τα απωθημένα να κυριαρχήσουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δρομολογείς λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτά που  σε αγχώνουν. Η ακαμψία και το πείσμα μπορεί να επηρεάσει τις συναλλαγές αλλά και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να τα μετρήσεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και να ξεσπάσεις στο/η σύντροφό σου προκαλώντας ένταση στις σχέσεις σου. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και τα απωθημένα οδηγώντας σε πιθανά σε σκηνές ζήλιας που θα λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση.

Σήμερα προσπάθησε να περιορίσει πιθανές ανασφάλειες γιατί είναι αυτές που μπορεί να  δυναμιτίσουν το κλίμα προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και η έντονη αναστάτωση που έχεις δεν αφήνουν περιθώρια για να σταθείς στο ερωτικό παιχνίδι. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να δείξεις το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν κινήσεις για νέες συνεργασίες καθώς δεν σε σταματά τίποτα ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα επικοινωνίας με πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στην προσωπική σου ζωή και χειριστικά παιχνίδια μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με το ταίρι σου.

Σήμερα εξέφρασε τι πραγματικά ζητάς από το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να δώσεις και στο ίδιο την ευκαιρία να εκφράσεις τις δικές του ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η ελκύεις με τη γοητεία σου νέα πρόσωπα στη ζωή σου, η ανάγκη εξουσίας όμως δεν θα γίνει αποδεκτή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει την εσωστρέφεια που μπορεί να νιώθεις καθώς επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα βιώνοντας τη μοναχικότητα σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό  προκαλεί ένταση και νευρικότητα που δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στη δουλειά που θα σε απογοητεύσουν.

Σήμερα η τρυφερότητα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να μην επιδιώξεις να συζητήσει σημαντικά θέματα και να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες που προκαλούν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται, τα συναισθήματα που μπορεί να ξυπνήσουν δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με την παρέα σου και να συζητάς για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Περιόριζε αλαζονικές διαθέσεις και εριστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό αυξάνει τον εκνευρισμό και μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα  άκαμπτος και απόλυτος στις απόψεις σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η ένταση εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη καθώς επιβλητικές διαθέσεις κάνουν την εμφάνιση τους και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις φιλικές σου σχέσεις και την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα καλό είναι να μην είσαι αδιάλλακτος με το/η σύντροφό σου και να μην προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, απωθημένα και ανασφάλειες δημιουργούν έντονο κλίμα μεταξύ σας.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έντονη είναι η δραστηριότητά σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς πιθανά να έχεις επωμιστεί ευθύνες και υποχρεώσεις που για να ανταποκριθείς θα πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Η διαλλακτικότητα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερους σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή  το ζώδιό σου δεν βοηθά για να μην έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς το έλλειμμα συνεννόησης είναι εμφανές γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος και να αποφύγεις την ένταση. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εκτονωθούν οικογενειακό περιβάλλον.

Σήμερα η νευρικότητα εντείνεται και δεν θα είναι εύκολο να μην αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου λόγω δυσκολίας στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ένταση και τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξή της.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο  και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Γνώσεις, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό σε απασχολούν έντονα καθώς θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρουν πολλά για τους μελλοντικούς του στόχους. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό εντείνει νευρικότητα και το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου δημιουργώντας πρόβλημα στη σχέση σας. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό σε παρέες που θα βρεθείς και τα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Σήμερα συνδύασε διασκέδαση και αισθησιασμό για να τονώσεις τη σχέση σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με αρνητικές προεκτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, η ανάγκη χειρισμού που εκδηλώνεις θα ενοχλήσει σφόδρα. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η ένταση είναι αισθητή και μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συναλλαγές σου όσο και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να την ελέγξεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό δεν αφήνει περιθώρια για καλή επικοινωνία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικά δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει εντονότερο το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και τις ανασφάλειές σου, κάτι που θα  επηρεάζει τη σχέση σου δημιουργώντας συγκρουσιακή ατμόσφαιρα.

Σήμερα ο ερωτισμός και ο πόθος θα λειτουργήσουν εκτονωτικά για την ένταση που επικρατεί στη σχέση σου, διαφορετικά μπορεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και η εσωστρέφεια δεν σε επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

  

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προσπαθείς να διαχειριστείς και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες η το ταίρι σου. Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες και να υποχωρήσει σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε το. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η δυσκολία στην επικοινωνία θα προκαλέσει συγκρούσεις πιθανά με ανώτερους. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει ανασφάλειες και ανάγκη χειρισμού του συντρόφου σου κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, παράλληλα όμως μην δεχτείς ανάλογη συμπεριφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει εξουσιαστικά παιχνίδια όμως μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθημερινά ζητήματα και αγγαρείες στη δουλειά που φορτώνουν το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν άγχος. Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον γι’ αυτό καλό είναι να την αποφύγεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό εντείνει τη νευρικότητα και τις εμμονές και δεν αποκλείεται να προκαλέσει συγκρούσεις τόσο με συναδέλφους όσο και με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει φοβίες και απωθημένα που δεν βοηθούν να εξομαλυνθεί η ψυχολογία σου και να ηρεμήσεις.

Σήμερα η ένταση για καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις προσπάθησε να τις αποφύγεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή σου διάθεση δύσκολα θα σου επιτρέψει να βγεις από το σπίτι σου και να φλερτάρεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και παρέα και αν βρεθείς. Επικεντρώνεσαι τον έρωτα και στο πώς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή πιθανή γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό σε οδηγεί σε καχυποψία επηρεάζοντας σημαντικά την επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή και δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει φόβους και ανασφάλειες που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν στο ταίρι ή στο φιλικό σου περιβάλλον εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη.

Σήμερα ο αισθησιασμός πρέπει να κυριαρχήσει στη σχέση σου καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε καταβάλουν και να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού τραβάς τα βλέμματα, η ανάγκη να επιβληθείς όμως θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​