Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου προσφέρει επικοινωνιακές ικανότητες που θα βοηθήσουν στην αναθέρμανση των σχέσεων με ανθρώπους που εσύ επιθυμείς. Μία βόλτα σε συγγενείς, φίλους ακόμα και γνωστούς είναι μία καλή ιδέα για σήμερα καθώς θα μπορέσεις και να χαλαρώσεις και να συζητήσεις τα νέα σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα νιώσεις την ανάγκη να γυρίσεις σπίτι για ξεκούραση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε κάνει εργατικό/η και είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να διευθετείς δουλειές και υποχρεώσεις της αυριανής ημέρας προκειμένου να βγει το πλάνο σου.

Το πρώτο μισό της ημέρας ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός με όλους και φυσικά και με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον/α που βλέπεις σχεδόν σε καθημερινή βάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους είναι δύσκολο να σε αφήσει να χαλαρώσεις αν έχεις εκκρεμότητες με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις ή έστω κάποια από αυτά προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου ανθρώπων καθώς έχεις ανάγκη  την επικοινωνία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να φέρει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα!

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας και κυρίως το βραδάκι για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου και με τη σχέση σας καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο η συντροφική σου διάθεση θα ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να σημάνει την αρχή ενός έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σε προτρέπει να δώσεις βάση σε εσένα, στους συνεργάτες σου και στον/τη σύντροφό σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν έντονα και θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνες αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά ζητήματα λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα βρεθεί τρόπος να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες τέτοιου είδους και να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Σήμερα προσπάθησε να δώσεις σημασία στον/τη σύντροφό σου όχι μόνο για να τον/ην επιπλήξεις για κάτι που έκανε αλλά και για να του/ης δείξεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε κάνει να αισθανθείς οικεία και όμορφα μαζί της και αυτό θα είναι μία πολύ καλή αρχή για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την τελειότερη διάθεση καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους αναμοχλεύει ανησυχίες και απωθημένα όμως όσο  περνούν οι ώρες τόσο καλύτερα θα νιώθεις.  Προτίμησε να κινηθείς σε χαλαρούς ρυθμούς μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σου δώσει την ενέργεια να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις τη θέση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο  θα κάνει το βράδυ σου ιδιαίτερα ενδιαφέρον αρκεί να το περάσεις παρέα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Οι  συναντήσεις και οι συζητήσεις με συγγενείς γνωστούς και γείτονες θα προσδώσουν νόημα στην ημέρα σου και θα σε βγάλουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα των προηγούμενων ημερών!

Σήμερα παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα το βράδυ και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς είναι το ιδανικό σενάριο για απόψε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο στενό σου περιβάλλον και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο μισό της ημέρας που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα νιώσεις ευχάριστα μόνο αν έχεις παρέα τους αγαπημένους σου φίλους σε οτιδήποτε κι αν κάνεις, διαφορετικά ένα αίσθημα μοναξιάς θα πλανάται στην ατμόσφαιρα. Σήμερα θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με σημαντικές δουλειές και υποχρεώσεις καθώς το μυαλό σου θα επεξεργάζεται τρόπους να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους και να πιείτε ένα καφέ. Αργά το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο θα νιώσεις πως χρειάζεσαι ανάπαυλα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να σου φέρει  μία νέα πηγή εσόδων ή ένα μπόνους που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Σήμερα αν θέλεις να δεις τον/τη σύντροφό σου προτίμησε να τον δεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  στους χώρους που θα κινηθείς για τις υποχρεώσεις της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται για λίγο ακόμα στο προσκήνιο όσο η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους. Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το απόγευμα για να προωθήσεις τις δυνατότητές σου και να  διαφημίσεις με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως κάποιοι φίλοι σου περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει τις δουλειές σου για να σε δουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις κόσμο καθώς θα περάσεις πολύ καλά. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Σήμερα μπορεί να μη δώσεις στον/στη σύντροφό σου την προσοχή που του αναλογεί καθώς οι φίλοι σου θα έχουν προτεραιότητα για εσένα, προσπάθησε τουλάχιστον να μην το δείξεις απροκάλυπτα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πως κάποιος/α φίλος/η σου δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά όσο νομίζεις!

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλεύσου τυχόν ελεύθερες ώρες που θα έχεις σήμερα για να χαλαρώσεις, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να βγεις μία βόλτα και να κάνεις ότι μπορείς ώστε να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και όχι μόνο βοηθά τέτοιου είδους σχέδια αλλά τα στηρίζει απροκάλυπτα. Αργά το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά άγχη  και μία γενικότερη ανησυχία για την εικόνα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο σου λέει πως αν θέλεις να κάνεις εντύπωση αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι διακριτικός/η όσον αφορά την παρουσία σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου σχεδόν θα απαιτήσει να σε δει κυρίως αν τον έχεις παραμελήσει τις προηγούμενες ημέρες και εσύ θα πρέπει να βρεις τρόπο να συνδυάσεις επαγγελματικές και αισθηματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα έντονα συναισθήματα που εγείρει η Σελήνη από τους Διδύμους δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία ούτε σήμερα καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να τα εξωτερικεύσεις ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά κτητικός/η με αυτά που θεωρείς πως σου ανήκουν και αυτό μπορεί να  ταράξει λίγο τις ισορροπίες με τους γύρω σου. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση  καθώς θα καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο υποδηλώνει πως υπάρχει τρόπος να περάσεις καλά το βράδυ σου και να κλείσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Η λέξη-κλειδί είναι οι φίλοι καθώς  θα σε βοηθήσουν να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου περιμένει να σε δει για αυτό φρόντισε να αφήσεις και για εκείνον/η χρόνο στην ημέρα σου και γιατί όχι να κάνετε και μία εκδρομή αν έχετε τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ζήτημα θα έρθει ξανά στο προσκήνιο το δεύτερο μισό της ημέρας και θα μπορέσεις να το διευθετήσεις καλύτερα αν χαλαρώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει  να βρεις λύσεις σε θέματα που σας αφορούν και να τονώσεις με το ενδιαφέρον σου για σχέσεις και συνεργασίες. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και ευνοεί την περισυλλογή και την απομάκρυνση από «εστίες φασαρίας». Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό στο επαγγελματικό σου περιβάλλον από το οποίο θα βγεις κερδισμένος/η. Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού θα πάει αρκετά καλά και θα  ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

Σήμερα  προτίμησε να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά  θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σου κάνει το «κλικ».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα  που η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους προσπάθησε να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς θα είσαι αρκετά εργατικός/η και προσηλωμένος/η σε αυτές και θα είναι πολύ πιο εύκολο να τις φέρεις εις πέρας. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου παρά σε οτιδήποτε άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι πολύ ευνοϊκό καθώς θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου όπως είναι οι  συγγενείς, γνωστοί ακόμα και κουμπάροι!  Αν έχεις κάποια εκκρεμή υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό σήμερα θα έχεις ευχάριστα νέα από αυτή.

Συζήτησε με τον/τη σύντροφό σου το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού καθώς ακόμα και στη σκέψη θα νιώσετε πάρα πολύ καλά και πιθανόν να μπείτε στη διαδικασία να το κάνετε πράξη! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ που θα δεχτείς σήμερα από κάποιον άνθρωπο που ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το πρωί το μυαλό σου θα βρίσκεται σε αισθηματικά ζητήματα κάπως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους  θα κάνει οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή ζήτημα μείζονος σημασίας. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες δουλειές τις οποίες δεν γίνεται να κάνεις πως δε βλέπεις.  Παρά όλα αυτά το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο υποδηλώνει πως θα είναι δύσκολο να μην δώσεις σημασία στα αισθηματικά σου ζητήματα όσες δουλειές και να έχεις. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς αύριο θα τρέχεις και θα παραπονιέσαι πως δεν σου φτάνει ο χρόνος!

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο όμως θα πρέπει να σκεφτείς και κάποιες δουλειές που χρειάζονται εξίσου το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα φλερτ που υπήρχε στο εργασιακό σου περιβάλλον θα επανέλθει δριμύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους δεν θα σε αφήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού αν δεν έχεις τελειώσει πρώτα με αυτές. Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σημάνει την αρχή του διαλείμματος για εσένα  και θα σε ανακουφίσει ύστερα από αρκετές μέρες πίεσης. Δώσε σημασία σε αυτά που σε ευχαριστούν, συνάντησε αγαπημένους σου φίλους, δες τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτά είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κέφι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις μεγάλη πέραση στους άλλους σήμερα και αυτό είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο!

Σήμερα  επίλεξε να δεις τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο καθώς από το απόγευμα και έπειτα η ημέρα αλλά και η νύχτα θα γίνει πολύ ερωτική και κατάλληλη για αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα καταλήξει πολύ γρήγορα στην επόμενή σου σχέση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​