Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019

sdfng ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019, ΤΡΙΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα καθώς έχεις ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους πιθανά σχέδια που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείς για συλλογικές δράσεις και οργανώσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω διαφωνιών και η νευρικότητα σου να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των φιλιών σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το να είσαι επιθετικός και εριστικός δεν θα βοηθήσει.

Σήμερα συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο, ο εκνευρισμός και η εριστική σου διάθεση δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου καθώς θέλει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Είναι σημαντικό για εσένα να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η εργατικότητά σου γι’ αυτό θα κάνεις τα πάντα για να υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί συνθήκες εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό πεδίο καθώς πιθανές ανατροπές ή διαφωνίες με ανωτέρους σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα.

Σήμερα η νευρικότητα που μπορεί να βιώνεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στη σχέση σου με δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει με τη στάση του και τη συμπεριφορά του.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται έντονα στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και πιθανά σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, κάτι που σε βοηθά να ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει πιθανές ανασφάλειες και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Ανατροπές στα σχέδιά σου μπορεί να υπάρξουν, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε επιθετικές τάσεις να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που να ανατρέψει την κοσμοθεωρία σου. 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις την ένταση να κυριαρχεί από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με βία και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους τους στους συγκεκριμένους τομείς λόγω της αντίληψης και του ενστίκτου σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε πιθανές συμφωνίες ή ένταση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε που θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Σήμερα καχυποψία για ανασφάλειες κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να δυναμιτίσεις το κλίμα στη σχέση σου, προσπάθησα να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν το πάθος,  παράλληλα όμως και τον εκνευρισμό. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικρατήσει η ισορροπία με  τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.  Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες καθώς έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Καλό είναι να μην υποχωρείς σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν καταπιέζοντας τις ανάγκες σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει σφοδρές συγκρούσεις στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου ή ανατροπές σε νέες που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Σήμερα εκρηκτικό κλίμα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, όμως ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυξάνονται οι καθημερινές απαιτήσεις καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες που προκύπτουν στη δουλειά πιθανά να σε αγχώνουν και να εντείνουν επικριτικές τάσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.  Εκτόνωσε το στρες σε κάποιο είδος γυμναστικής ή άσκησης για να αποφύγεις προστριβές με συναδέλφους που θα σου κοστίσουν.  Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει το καθημερινό σου πρόγραμμα με επιπλέον δραστηριότητες, κάτι που θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των γύρω σου. 

Σήμερα η γκρίνια, το άγχος και εκνευρισμός που επικρατεί λόγω καθημερινών υποχρεώσεων θα επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες.  Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα και οι ανατροπές της δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά στην προσωπική σου ζωή καθώς απολαμβάνεις τον έρωτα για τη διασκέδαση με το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Γεγονός είναι ότι μπορεί να γίνεις εγωιστής στην ανάγκη σου να προβληθείς δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει επιθετική διάθεση, νευρικότητα και εριστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. 

Σήμερα ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις στη σχέση σου, δείξε ωριμότητα και κράτησε την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις οι τάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, η εριστική σου διάθεση θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας και ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε ενδιαφέρουν.  Έντονη είναι η ανάγκη σου να βρεθείς με τα δικά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτά που σου παρέχουν τρυφερότητα και ζεστασιά. Προσπάθησε να περιορίσεις  κυκλοθυμία και την έντονη μεταβαλλόμενη διάθεση σου καθώς είναι αυτά που θα επηρεάσουν τις σχέσεις και θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση ή ανατροπές σε οικογενειακά θέματα εκτοξεύοντας τη νευρικότητα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σφοδρές συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την οικογένεια.

Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις το ρομαντισμό στη σχέση σου και να αποβάλεις πιθανό εκνευρισμό που θα ανατρέψει το όμορφο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια, κυκλοθυμία και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο γίνεται εντονότερη από ποτέ η ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους για να συζητήσεις ζητήματα που σας απασχολούν και να περάσεις όμορφες στιγμές.  Κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να προκύψουν, εκμεταλλεύσου τα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα τους ενοχλεί έντονα.  Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε συζητήσεις με απότομο τρόπο προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν στις κοντινές σχέσεις.

Σήμερα η επικοινωνία είναι το παν, εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να εκφράσεις ζητήματα που σε απασχολούν χωρίς εκνευρισμό ώστε να αποφύγεις προστριβές ή νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει που θα έρθει στη ζωή σου ξαφνικά, προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση για να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσω αυτών. Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί έρχονται στο προσκήνιο και επιδιώκεις να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Προσοχή σε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή το ταίρι σου εκτονώνοντας με βία τους φόβους σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό και μην επιτρέψει στα νεύρα σου να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και η ένταση που νιώθεις δεν θα αφήσουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό σκέψεις και ανάγκες που έχεις σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως το ταίρι ή οι συνεργάτες σου.  Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα είναι  εξαιρετικές για σένα, προσπάθησε να ελέγξεις τον εγωισμό και πιθανό υποκειμενισμό για να μπορέσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και να επιτύχεις θετικότερα αποτελέσματα.  Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει ανατροπές σε σχέδια συνεργασιών που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά με εμπλεκόμενα πρόσωπα, κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξή τους.

Σήμερα η ένταση στη σχέση σου λόγω εκνευρισμού μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες που θα επηρεάσουν δυσάρεστα γι’ αυτό δείξε προσοχή στη συμπεριφορά σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, προσπάθησε όμως να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου γιατί είναι αυτές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έντονη είναι η εσωστρέφεια λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο μυαλό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σου και να υπάρξουν λάθη. Ασχολήσου με την τέχνη και ότι σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη λόγω πιθανών καταστάσεων που έρχονται ξαφνικά από το παρελθόν και σε επηρεάζουν οδηγώντας σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονη μελαγχολία.

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου γιατί αν αφήσεις η νευρικότητα να κυριαρχήσει οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές που θα σου δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και κυκλοθυμία.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​