Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου ζητήματα  θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Λέοντα θα τα κάνει μείζονος σημασίας και θα σε αναγκάσει να τα δεις με σοβαρότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει μία επιπολαιότητα και δεν θα σε βοηθήσει να δεις αυτά τα ζητήματα με τον τρόπο που πρέπει. Πρόσεξε καθώς αδέξιες κινήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις είτε στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου είτε σε ένα αισθηματικό ζήτημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Πρόσεξε επίσης τις σπατάλες καθώς είναι πιθανόν να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα σε διασκέδαση και πράγματα που σε ευχαριστούν και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σήμερα  μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα φανείς αδιάφορος/η απέναντι του για αυτό χρειάζεται να του/ης δώσεις την πρέπουσα προσοχή προκειμένου να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει χωρίς πολλές προσδοκίες για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Λέοντα θα φέρει συζητήσεις με τους δικούς σου και συζητήσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν θα δεις σοβαρά κάποιο θέμα που πρέπει να δεις και αυτό θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ιεράρχησε τα ζητήματα που θα προκύψουν καθώς μερικά από αυτά χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σου σήμερα και όχι αύριο. Απόφυγε υπερβολές στις λέξεις και στις πράξεις ώστε να  κρατήσεις τις εντάσεις μακριά από σχέσεις που αξίζουν.

Σήμερα  ενδέχεται να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις αρκετά θέματα να λύσεις όμως αν δεν του/ης δώσεις καμία σημασία δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες  αλλά μπορεί να φέρει απογοητεύσεις για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο στη διάθεση σου σήμερα  για  αυτό και θα τους αναζητήσεις προκειμένου να θα πείτε. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως σήμερα θα ειπωθούν υπερβολές είτε από εσένα είτε από τους άλλους οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε να κρίνεις τις κινήσεις αγαπημένων σου ανθρώπων και προσπάθησε να θυμάσαι πως είναι πιθανόν να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει στους άλλους. Αν έχεις σκοπό να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η με τις αγορές γιατί η ημέρα θα φέρει και σπατάλες.

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό απόφυγε να πεις πολλά στον/τη σύντροφό σου και να τον μπερδέψεις με νέα που δεν αφορούν εκείνον/η αλλά τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σε βλέπει ερωτικά θα σου πει πολλά άλλα περίμενε να δεις και τις πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί σήμερα  και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να κάνεις  μία εκτίμηση των εξόδων για τις καλοκαιρινές διακοπές για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, οικονομικά πλάνα και υποχρεώσεις με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα προσπαθήσει να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού καθώς θα σε παρασύρει σε  έξοδα που σχετίζονται με τη διασκέδαση. Χρειάζεται να σκεφτείς πως δεν γίνεται να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου για αυτό θα πρέπει να τις ιεραρχήσεις ώστε να δεις ποιες είναι πιο σημαντικές για σένα.

Σήμερα είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις ένα δώρο στον/τη σύντροφό σου για να του/ης δείξεις την αφοσίωσή σου όμως αυτό το δώρο μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού για αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικός/η με τα έξοδα. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα φλερτ θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά σήμερα χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα και να αφήσεις για λίγο δουλειές, υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο έχεις να κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα γίνεις λίγο υπερβολικός/η όσον αφορά τα θέλω σου και δεν θα ακούσεις εύκολα τις προτροπές των αγαπημένων σου ανθρώπων αλλά και της οικογένειά σου σχετικά με κάποιες υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες διαφορετικά θα βρεθείς εκτεθειμένος/η στους ανθρώπους που αγαπάς. Απόφυγε τις υπερβολές και  προσπάθησε να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις στον εαυτό σου μιας και είναι αυτό που θέλεις. Ταυτόχρονα προσπάθησε να μην αφήσεις ξεκρέμαστους ανθρώπους  που σε έχουν εμπιστευτεί και υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν.

Σήμερα  ενδέχεται να φανείς αδιάφορος/η προς τον/τη σύντροφό σου και δεν θα αργήσει να σου επιρρίψει ευθύνες  για αυτό προσπάθησε να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η φαινομενική αδιαφορία σου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε μία γνωριμία η οποία εξελισσόταν καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομονωθείς και να αποκτήσεις απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να τους αξιολογήσεις καλύτερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα φτάσουν στα αυτιά σου λόγια και υπερβολές τα οποία δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον σου. Απόφυγε να δώσεις βάση σε οτιδήποτε και αν  ακούσεις αν πρώτα δεν το έχεις εξακριβώσει. Ακόμα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στους ανθρώπους που θα δείξεις εμπιστοσύνη μιας και είναι πολύ πιθανόν να μην είναι οι κατάλληλοι.

Σήμερα αν θέλεις να έχεις μία καλή ημέρα με τον/τη σύντροφό σου άφησε εκτός της σχέσης σας ζητήματα που δεν αφορούν εσάς αλλά τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να αξιολογήσεις μία νέα γνωριμία  καθώς η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα σωστά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως έχεις κοινά σημεία και μπορείς να  κανείς άνετα μία συζήτηση θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα μιας και η Σελήνη από το Λέοντα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε εκείνους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν θα είσαι καλός/η συμβουλάτορας  σήμερα σε θέματα που τους απασχολούν καθώς δεν θα δώσεις τη σημασία που τους πρέπει. Οι υπερβολές σε συζητήσεις δεν θα λείψουν και είναι πιθανόν να φέρουν και έντονες διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και την παρέα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να παρασύρεις  τους φίλους σου στο δικό σου τρόπο σκέψης καθώς είναι πολύ πιθανόν να τους κάνεις να πάρουν αποφάσεις που δεν είναι οι κατάλληλες.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι παρών/ουσα σε μία συζήτηση που θα έχεις μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους για αυτό πρόσεξε μην πεις κάτι και τον/ην φέρεις σε δύσκολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει χωρίς πολλές προσδοκίες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να της φερθείς άψογα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κουράσουν τις σκέψεις σου σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Λέοντα θα τα φέρει όλα στο προσκήνιο και θα σε κάνει να σκεφτείς τι μέλλει γενέσθαι ώστε να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αυτές οι αποφάσεις δεν θα είναι οι κατάλληλες και δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Η υπεραισιοδοξία θα είναι το στοιχείο που θα πρέπει να ισορροπήσεις καθώς θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν και αν υλοποιηθούν δεν θα φέρουν τα αποτελέσματα που περιμένεις.  Να θυμάσαι πως  δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να καταφέρεις να δείξεις τις  επαγγελματικές ικανότητες σου παρά μόνο η  προσπάθεια.

Σήμερα  είναι πιθανό να αφήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις για να πας μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου αλλά  ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτό να γίνει αντιληπτό και να εκτεθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε πως θα διαχειριστείς μία νέα γνωριμία και μην κάνεις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα  το μόνο που θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον σου είναι μία συζήτηση για ένα ταξίδι σχετικό με καλοκαιρινές διακοπές και ξεκούραση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα κάνει τις αποδράσεις και τα ταξίδια πρώτο θέμα συζήτησης με τους γύρω σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως  μπορεί να μπεις στον πειρασμό να υπερβάλλεις και να αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου ημιτελείς  καθώς απλά δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους. Αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια κάποιων ανθρώπων και θα σε αναγκάσει να μπει στη διαδικασία να πεις ψέματα προκειμένου το καλύψεις.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σε βάλει στη διαδικασία να φύγετε έστω και για μία ημέρα προκειμένου να χαλαρώσετε όμως πριν βιαστείς να πεις το ναι σκέψου αν  έχεις ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου  αλλά για λίγο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να  μην είσαι τόσο δραστήριος/α όσο συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση μιας και θα σου φέρει στο μυαλό γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικά και ερωτικά ζητήματα για αυτό μη ρισκάρεις. Σήμερα οτιδήποτε και αν κανείς θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά και να αποφύγεις το ρίσκο καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τους τολμηρούς. Αντίθετα ευνοεί αυτούς που έχουν κάνει ένα ρεαλιστικό πλάνο και βάσει αυτού προχωρούν στα θέματα που τους αφορούν.

Σήμερα  οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι υπερβολικές ακόμα και προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει μία έντονη κατάσταση ανάμεσα σας που θα διαταράξει λίγο τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η αποφάσισέ σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα σύμφωνα με αυτά που βλέπεις και όχι σύμφωνα με αυτά που ακούς και αυτά που περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα φέρει τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σε πρώτο πλάνο. Είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από τις απόψεις τους και να τις υιοθετήσεις ακόμα και αν δεν σου ταιριάζουν, πράγμα που μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις σε δικά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό  μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τελεσίδικες αποφάσεις και επαγγελματικά ρίσκο.

Σήμερα που οι υπερβολές θα είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας θα πρέπει να προσέξεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να  δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες και από εσένα προς εκείνον/η αλλά και το αντίστροφο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σου αρέσει θα σου πει πολλά άλλα  καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλες δηλώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές τις οποίες έχεις αφήσει προκειμένου να ξεμπερδεύεις όσο το δυνατόν νωρίτερα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα καθώς από τη μία θέλεις να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις που έχεις αλλά από την άλλη δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις την επιθυμία σου πράξη. Το μυαλό σου θα γυρίζει στις καλοκαιρινές διακοπές είτε μόλις γύρισες από αυτές είτε ετοιμάζεσαι τώρα για αυτές και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί σε πρακτικά ζητήματα. Προσπάθησε να τα καταφέρεις καθώς όσο νωρίτερα ξεμπερδεύεις με αυτά τόσο περισσότερο χρόνο θα έχεις για πραγματικές διακοπές!

Σήμερα μπορεί να μην έχεις όρεξη να δεις τον/τη σύντροφό σου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων όμως ο τρόπος που θα του/ης το εκφράσεις έχει μεγάλη σημασία μιας και είτε θα βοηθήσει είτε θα αποτρέψει  τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σου πάρει το μυαλό και αυτό θα αποδιοργανώσει την καθημερινότητά σου!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​